USB dongle 5.0 bozuk mu?

spowyz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Bluetooth olmayan bilgisayarım için adaptör almıştım fakat adaptöre sadece tek cihaz bağlanıyor 2. bir cihaz bağlamak istediğimde cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor herhangi bir fikri olan yardımcı olsun.

Merhaba, Bluetooth olmayan bilgisayarım için adaptör almıştım fakat adaptöre sadece tek cihaz bağlanıyor 2. bir cihaz bağlamak istediğimde cihazınızı yeniden bağlamayı deneyin diyor herhangi bir fikri olan yardımcı olsun.
Marka modeline göre programı ve sürücüsü gerekli olabilir Bluetooth bağlantıların için, baktın mı hiç sitesine yoksa takıp kullandın mı?

Birkaç tane sürücüye baktım fakat dosyalar açılmadı diğerlerinde de yükleme hatası verdi.
Kafana göre indirmedin herhalde: Yani marka modeli ne, senin işletim sistemin ne? Hangilerini denedin? Kurulum sonrası adetten sistemi baştan başlattın mı?

hiçbir sürücünün kurulumunu yapamadım dediğim gibi hatalar verdi bu yüzden yeniden başlatmayı denemedim bu arada işletim sistemi windows 11 pro ayrıca markasıda AoGo

hiçbir sürücünün kurulumunu yapamadım dediğim gibi hatalar verdi bu yüzden yeniden başlatmayı denemedim bu arada işletim sistemi windows 11 pro ayrıca markasıda AoGo
Malesef "generic" bir ürün, Win98-10 arası destekliyorum demiş ancak hiçbir bilgisi yok. Tek cihazla çalıştığına dua et - genelde kullanıcılar atıp düzgün para verip bilinen bir marka model almışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı