USB DVD Okuyucu İle Format Atma

Harici usb dvd rw ile windows kurulur mu?

  • Kurulur

    Oy: 1 33,3%
  • Kurulmaz

    Oy: 0 0,0%
  • Kesinlikle kurulur

    Oy: 0 0,0%
  • Eminim asla kurulmaz

    Oy: 0 0,0%
  • Bilmiyorum

    Oy: 2 66,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    3
Katılım
8 Mayıs 2014
Mesajlar
609
Makaleler
3
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Monster Tulpar T7 v4.1 sipariş ettim. Yarın kargoya verilecek. Freedos olduğu için Windows'u kendim yükleyeceğim. Fakat cihazda optik okuyucu yok. O yüzden USB flash bellek ile yüklemem gerekir ama bunun için dosya indirmem ve flash'a atmam gerekir. Maalesef ki bunu yapacak bir bilgisayarım yok etrafımda. Bulsam da vaktim yok.

Gelelim soruma. Elimde Windows 8.1 Pro CD'si var. USB ile bağlantı yapılan harici DVD-RW ile Windows kurabilir miyim? 2. el almayı düşünüyorum. Bir tane buldum hatta. (LG GP50)

USB ile bağlandığı için BIOS'da boot seçeneklerinde görünür mü acaba? Pek anladığımı söyleyemeyeceğim ama format atarım eğer görünürse. Boşuna para vermek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ile yapabilirsiniz diye düşünüyorum. O Harici' yi siz satın alın. İşinize yarar büyük ihtimal. Yaramazsa da sorun değil. İllaki lazım olacaktır size. :)
 
Harici ile yapabilirsiniz diye düşünüyorum. O Harici' yi siz satın alın. İşinize yarar büyük ihtimal. Yaramazsa da sorun değil. İllaki lazım olacaktır size. :)

Cevabınız için teşekkür ederim. Kesin bir cevaba ihtiyacım var aslında. İlerde lazım olsa gene aynı sebepden lazım olur heralde. Ama bu işe yaramayacaksa büyük sıkıntı :)

Umarım birisi kesin bir yanıt verir.

Bileniniz yok mu ahali ? ;(
 
Atabilirsin. USB cihazı taktıktan sonra istersen BIOS'un Boot menüsünden 1st Boot Device olarak USB cihazı seçersin, istersen başlangıçta F tuşlarından biri ile (F12 olabilir ama markaya göre değişkenlik gösterebilir) açılışta Boot Device seçimi yapabilirsin. Zaten açılış ekranında hangi tuşla BIOS'a gireceğini ve hangi tuşla Boot Device seçebileceğin yazar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı