USB Ethernet dönüştürücü önerisi

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Dostlar selam, sorunuma forumda yanıt bulamadığım için USB Ethernet dönüştürücü almaya karar verdim. Bütçem 100-150 TL. Hız kaybı yaşatmayan bir dönüştürücü önerisi olan var mı acaba?

Teşekkür ediyorum hocam, normal Ethernet portunda sıkıntı çektiğim için bunu alacağım. Oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?

Yaşatmaz hocam Prime ile yarın kapınızda var. Bugün siparişte perşembe günü elinizde olur.

O zaman 2.0 da alabilirsiniz çok etkisi olmaz 3.0'ın.

Alfaisin ürünlerini beğeniyorum.
Hocam sıkıntı çekmek istemiyorum açıkçası artık. Mesela normal ethernet bağlantısı da Bu sıkıntıyı çekiyorum, ve masraf yaptım boştan yere. Bu USB dongle'ını alayıp kurtulmak istiyorum artık. Aramadığım yer, aramadığım forum kalmadı. Çare bulamadım, en son dönüştürücü almak geldi aklıma. O yüzden hangisi daha iyi olursa onu alayım.

Ürünü ikinci bilgisayarımda kullanıyorum sorun yaşamadan 100 mbit hızı alabiliyorum fakat son yorumları iç açıcı değil, şu anda gözüme çarptı farklı ürünlere göz atmanız daha güvenli olacaktır.
O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.

Hocam bu arada ürün tak-çalıştır sanırım. Bu arada korktuğum şey şu, Wifi adaptörü kullanıyorum şu anda USB kısmında bir sorun yok. Sanırım bu dongle ile ethernet kablosunu bağladığımda bir sıkıntı yaşamam değil mi?

Son düzenleme:
Hocam sıkıntı çekmek istemiyorum açıkçası artık. Mesela normal Ethernet bağlantısı da Bu sıkıntıyı çekiyorum, ve masraf yaptım boştan yere. Bu USB Dongle'ını alayıp kurtulmak istiyorum artık. Aramadığım yer, aramadığım forum kalmadı. Çare bulamadım, en son dönüştürücü almak geldi aklıma. O yüzden hangisi daha iyi olursa onu alayım.

O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.

Hocam bu arada ürün tak-çalıştır sanırım. Bu arada korktuğum şey şu, Wi-Fi adaptörü kullanıyorum şu anda USB kısmında bir sorun yok. Sanırım bu dongle ile Ethernet kablosunu bağladığımda bir sıkıntı yaşamam değil mi?

Yaşayacağınızı pek sanmam hocam. Ethernet olarak bağlıymış gibi işlem yapıyor bu tip ürünler. Sürücüsü yokmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı