Teşekkür ediyorum hocam, normal ethernet portunda sıkıntı çektiğim için bunu alacağım. Oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?Orico UTJ-U3 USB3.0 Gigabit Ethernet Ağ Adaptörü, RJ45, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar USB 3.0 hocam. Ucuz olanlar USB 2.0 100Mbit hız değeri var linkteki USB 3.0 1000MBIT hıza kadar çıkıyormuş.
Teşekkür ediyorum hocam, normal Ethernet portunda sıkıntı çektiğim için bunu alacağım. Oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?
24Mbit fakat hız testlerinde 27Mbit değerleri alıyorum.Kaç Mbps internet kullanıyorsun eğer 100 Mbit ve altıysa,
https://www.amazon.com.tr/Alfais-Al-4517-Çoklayıcı-Ethernet-Internet/dp/B07R2C1LQ9 tavsiye edebilirim.
24Mbit fakat hız testlerinde 27Mbit değerleri alıyorum.
Ürünü ikinci bilgisayarımda kullanıyorum sorun yaşamadan 100 mbit hızı alabiliyorum fakat son yorumları iç açıcı değil, şu anda gözüme çarptı farklı ürünlere göz atmanız daha güvenli olacaktır.24Mbit fakat hız testlerinde 27Mbit değerleri alıyorum.
Hocam sıkıntı çekmek istemiyorum açıkçası artık. Mesela normal ethernet bağlantısı da Bu sıkıntıyı çekiyorum, ve masraf yaptım boştan yere. Bu USB dongle'ını alayıp kurtulmak istiyorum artık. Aramadığım yer, aramadığım forum kalmadı. Çare bulamadım, en son dönüştürücü almak geldi aklıma. O yüzden hangisi daha iyi olursa onu alayım.O zaman 2.0 da alabilirsiniz çok etkisi olmaz 3.0'ın.
Alfaisin ürünlerini beğeniyorum.
O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.Ürünü ikinci bilgisayarımda kullanıyorum sorun yaşamadan 100 mbit hızı alabiliyorum fakat son yorumları iç açıcı değil, şu anda gözüme çarptı farklı ürünlere göz atmanız daha güvenli olacaktır.
Hocam sıkıntı çekmek istemiyorum açıkçası artık. Mesela normal Ethernet bağlantısı da Bu sıkıntıyı çekiyorum, ve masraf yaptım boştan yere. Bu USB Dongle'ını alayıp kurtulmak istiyorum artık. Aramadığım yer, aramadığım forum kalmadı. Çare bulamadım, en son dönüştürücü almak geldi aklıma. O yüzden hangisi daha iyi olursa onu alayım.
O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.
Hocam bu arada ürün tak-çalıştır sanırım. Bu arada korktuğum şey şu, Wi-Fi adaptörü kullanıyorum şu anda USB kısmında bir sorun yok. Sanırım bu dongle ile Ethernet kablosunu bağladığımda bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.