İlginize teşekkür ediyorum hocam, şu an satın alımı gerçekleştiriyorum. En kötü iadesini yaparız.Yaşayacağınızı pek sanmam hocam. Ethernet olarak bağlıymış gibi işlem yapıyor bu tip ürünler. Sürücüsü yokmuş.
İlginize teşekkür ediyorum hocam, şu an satın alımı gerçekleştiriyorum. En kötü iadesini yaparız.Yaşayacağınızı pek sanmam hocam. Ethernet olarak bağlıymış gibi işlem yapıyor bu tip ürünler. Sürücüsü yokmuş.
İlginize teşekkür ediyorum hocam, şu an satın alımı gerçekleştiriyorum. En kötü iadesini yaparız.
Markayı bilmiyorum ancak kaliteli görünüyor, bu fiyatlara açıkçası gigabit ethernet adaptörler eskisi kadar bol değil çok değil birkaç ay önce tp-link'in modelleri 150-200 bandındaydı fakat resmen uçmuş..O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.
Hocam bu arada ürün tak-çalıştır sanırım. Bu arada korktuğum şey şu, Wifi adaptörü kullanıyorum şu anda USB kısmında bir sorun yok. Sanırım bu dongle ile ethernet kablosunu bağladığımda bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Tabii ki hocam, gelişmeleri buraya aktarırım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.Perşembe sabah elinizde olur hocam büyük ihtimalle. Buraya yazarsınız gelişmeleri. Rica ederim umarım fayda sağlar ürün.
Sormayın hocam, küçücük şey 460 gibi fiyatlara satıyorlar.Markayı bilmiyorum ancak kaliteli görünüyor, bu fiyatlara açıkçası gigabit ethernet adaptörler eskisi kadar bol değil çok değil birkaç ay önce tp-link'in modelleri 150-200 bandındaydı fakat resmen uçmuş..
Global fiyatlara baktığımızda gerçekten ürünlerin fiyatları bu fiyatlar değil satıcılar da gerçekten acımasız davranıyor maliyet artışı, çalışan maaşlarının artışı derken acısını bizden çıkarıyorlar.Tabii ki hocam, gelişmeleri buraya aktarırım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.
Sormayın hocam, küçücük şey 460 gibi fiyatlara satıyorlar.
Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 tl'ye sistemler toplanıyordu.Global fiyatlara baktığımızda gerçekten ürünlerin fiyatları bu fiyatlar değil satıcılar da gerçekten acımasız davranıyor maliyet artışı, çalışan maaşlarının artışı derken acısını bizden çıkarıyorlar.
Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 TL'ye sistemler toplanıyordu.
Maalesef ki öyle.. 2017 yılında sistemimi her şey dahil 6.200 TL gibi bir fiyata toplamıştım dönemin en güçlü donanımlarıyla, i7 işlemci GTX1080 ekran kartı Z270 chipset anakart ile.Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 tl'ye sistemler toplanıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.