USB Ethernet dönüştürücü önerisi

İlginize teşekkür ediyorum hocam, şu an satın alımı gerçekleştiriyorum. En kötü iadesini yaparız.

Perşembe sabah elinizde olur hocam büyük ihtimalle. Buraya yazarsınız gelişmeleri. Rica ederim umarım fayda sağlar ürün.

O zaman @@alicsndemir hocamın dediği ürünü almakta fayda var. Stokta 2 adet kalmış zaten.

Hocam bu arada ürün tak-çalıştır sanırım. Bu arada korktuğum şey şu, Wifi adaptörü kullanıyorum şu anda USB kısmında bir sorun yok. Sanırım bu dongle ile ethernet kablosunu bağladığımda bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Markayı bilmiyorum ancak kaliteli görünüyor, bu fiyatlara açıkçası gigabit ethernet adaptörler eskisi kadar bol değil çok değil birkaç ay önce tp-link'in modelleri 150-200 bandındaydı fakat resmen uçmuş..

Perşembe sabah elinizde olur hocam büyük ihtimalle. Buraya yazarsınız gelişmeleri. Rica ederim umarım fayda sağlar ürün.
Tabii ki hocam, gelişmeleri buraya aktarırım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Markayı bilmiyorum ancak kaliteli görünüyor, bu fiyatlara açıkçası gigabit ethernet adaptörler eskisi kadar bol değil çok değil birkaç ay önce tp-link'in modelleri 150-200 bandındaydı fakat resmen uçmuş..
Sormayın hocam, küçücük şey 460 gibi fiyatlara satıyorlar.

Tabii ki hocam, gelişmeleri buraya aktarırım. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Sormayın hocam, küçücük şey 460 gibi fiyatlara satıyorlar.
Global fiyatlara baktığımızda gerçekten ürünlerin fiyatları bu fiyatlar değil satıcılar da gerçekten acımasız davranıyor maliyet artışı, çalışan maaşlarının artışı derken acısını bizden çıkarıyorlar.

Global fiyatlara baktığımızda gerçekten ürünlerin fiyatları bu fiyatlar değil satıcılar da gerçekten acımasız davranıyor maliyet artışı, çalışan maaşlarının artışı derken acısını bizden çıkarıyorlar.
Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 tl'ye sistemler toplanıyordu.

Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 TL'ye sistemler toplanıyordu.

Hocam önceden 4-5k ya sistem alınıyordu bugün gördüm adam 3K ya bilgisayar sandalyesi için öneri istiyordu.

Bu arada RX kullancısınız. Biliyorsunuz ki forumda bu çok tartışılıyor. Ben 10.500'e aldım sistemi.
Ve sistem özelliklerim şöyle:

Ekran kartı: Asus Dual RTX 3050 8 GB OC EDITION
Ram: 8+8 16GB GoodRaam
İşlemci: Intel i3 12100F
Anakart: Asus H610M-K D4
512GB M2 SSD

Sizce 10.500'e mantıklı bir satın alım mı? Ben de RX6600 almak isterdim fakat, sistemi Haziran ayı gibi satacağım. O yüzden daha fazla masraf yapmak istemedim.

Hocam gerçekten öyle, yaşadığımız ekonomik buhranda cabası. Kendi paramla sistem aldım kendime. 10.500 bayıldım. Ne günlerdi ki bundan 2 yıl öncesine kadar 4000 tl'ye sistemler toplanıyordu.
Maalesef ki öyle.. 2017 yılında sistemimi her şey dahil 6.200 TL gibi bir fiyata toplamıştım dönemin en güçlü donanımlarıyla, i7 işlemci GTX1080 ekran kartı Z270 chipset anakart ile.
Günümüzde kullandığım sadece anakartı 17.500 TL gibi bir fiyata aldım. bunu artık yatırım olarak görüyorum, A620 anakartlar 4-5k bandına birkaç aya stoğa girececeğini bile bile bu anakarta yatırım yapmak istedim pazardaki satıcılar, dolar kuru, ek gümrük vergileri gibi konulardan korkum yüzünden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı