USB ethernet kartım belirttiği hızı vermiyor

Baromaro

Hectopat
Aylar önce resimdeki USB ethernet kartını güvenilir bir siteden satın aldım fakat sadece 6 Mbps hız alabiliyorum.
Görev yöneticisinde ve internet sitesinde 100 Mbps yazıyor, sürücüler güncel lakin asıl hızı alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Donanım kimliği:
USB\VID_0FE6&PID_9700.

HTB1sKBCavfsK1RjSszgq6yXzpXaE.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün özelliklerinde tam hızı zaten 12 görünüyor. Yurt dışında kullananların yorumlarında en fazla 5-6 aldıkları yazıyor. 1 dolarlık ürün olduğunuda dikkate alacak olursak fazla performans beklememek lazım.

Ürün özelliklerinde tam hızı zaten 12 görünüyor. Yurt dışında kullananların yorumlarında en fazla 5-6 aldıkları yazıyor. 1 dolarlık ürün olduğunuda dikkate alacak olursak fazla performans beklememek lazım.

Çoğu yerde 100Mbps'ye kadar desteklediği yazıyor halbuki
Sizin internet paket alakalı olabilir mi? Paketinize göre hız veriyor.

Kendi internet hızımı biliyorum sadece kart modeme gelen hızın hepsini kullandırtmıyor daha düşük hız veriyor bilgisayara

Çoğu yerde 100Mbps'ye kadar desteklediği yazıyor halbuki

Kendi internet hızımı biliyorum sadece kart modeme gelen hızın hepsini kullandırtmıyor daha düşük hız veriyor bilgisayara
Destekliyor ama veremiyor. Tam hızı 12 yazıyor. Sanırım kelime cambazlığı yapmışlar. Zaten dediğim gibi kaliteli olsa fiyatı 8 TL olmazdı.
Screenshot_20200415-155643.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı