USB Fan?

Alegro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacaktı. Ben şu satılan ufak USB fanlardan birini kullanıyorum. Arkasında 3W yazıyor. Ama bazı yerlerde bu fanların bilgisayara zararı olduğunu okudum. Bu doğru mu yoksa kullandığınız PSU'ya göre mi değişir? 750W PSU kullanıyorum, 3W'lık bir fanın zararı olabilir mi? Havalar çok sıcak bildiğiniz gibi, bu yüzden fanı bilgisayarı açınca açıyorum ve kapatınca kapatıyorum. Yaklaşık 10 saat falan açık duruyor.

Soldierdem sıkıntı 3w degil zaten akım bazen kısa devreye yol açabiliyor taktıgınız usb sisteminize bir sıkıntı cıkarmadıysa ve usb'den yanık kokusu gibi bir koku gelmiyorsa rahatca kullanın ayrıca 3w 'luk bir fan hiç bir işinize yaramaz .

Ben kasaya fazladan iki tane taktım. Ne PSU'ya ne de başka bir şeye bakmadım. Hoşuma gideni aldım taktım. Hiç önemli değil düşünme bile :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı