Usb flash bellek RAW dosya sistemine dönüştü

Gürkan DUMAN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 16 gigabyte boyutunda bir flash bellek var . Bu bellek birden çalışmamaya başladı ve sürekli olarak biçmlendirme istiyor. Fakat biçimlendirilemiyor hatası veriyor. Disk yönetiminden baktığımda flash belleğin raw sistemine dönüştüğünü farkettim. Hp usb disk storage format tool gibi programları denedim lakin bir çözüme ulaşamadım. İçinde çok önemli belgelerim yoktu fakat flash belleği tekrar kullanılabilir hale getirebilir miyim? Bunun bir çözümü var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar'ım sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi bölümünden flash belleğinizi bulun sağ tıklayıp biçimlendir diyin. Bana da oluyor bazen normalde üstüne tıklayıp biçimlendiremediğim belleği buradan biçimlendirince oluyor.

Bilgisayar'ım sağ tık > Yönet > Disk Yönetimi bölümünden flash belleğinizi bulun sağ tıklayıp biçimlendir diyin. Bana da oluyor bazen normalde üstüne tıklayıp biçimlendiremediğim belleği buradan biçimlendirince oluyor.

Biçimlendirme işlemi başarılı olarak tamamlanmadı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı