USB flash dosyalar silinmeden nasıl biçimlendirilir?

bloggerr

Femtopat
Daha fazla  
USB flash içinde önemli dosyalarım mevcut biçimlendir yazısı çıkıyor dosyalarım silinmeden nasıl biçimlendirebilirim? CMD de komut yazdım ekrana bir saniye siyah ekran gelip gidiyor düzelmiyor yardım.

Dosya Ekleri

• 88761A71-1D34-495B-A844-1B49BD1E9F72.jpeg
    88761A71-1D34-495B-A844-1B49BD1E9F72.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 29
Nasıl yani içinde bir sürü önemli resimlerim falan var. İki gün önce taktığımda içindekiler görünüyordu ama açmak istediğimde disk bozuk tarzı bir yazı çıkıyordu bende internette gördüğüm videolardaki gibi cmd kod yazdım şimdi böyle yazıyor biçimlendir çıkıyor.

İçinde bir şey olduğuna emin misin?
Bir fikriniz varmı acaba.

Son düzenleme:
Nasıl yani içinde bir sürü önemli resimlerim falan var. İki gün önce taktığımda içindekiler görünüyordu ama açmak istediğimde disk bozuk tarzı bir yazı çıkıyordu bende internette gördüğüm videolardaki gibi CMD kod yazdım şimdi böyle yazıyor biçimlendir çıkıyor.

Bir fikriniz var mı acaba?

Yani biçimlendir dersen %50 %50 ihtimalin var ya silincek ya da geleçek diskin gerçektan da bozuk olma ihtimalide var bir tane program ile kurtaara biliyordun bazı resimler diye hatırlıyordum.

Yani biçimlendir dersen %50 %50 ihtimalin var ya silincek ya da geleçek diskin gerçektan da bozuk olma ihtimalide var bir tane program ile kurtaara biliyordun bazı resimler diye hatırlıyordum.
Flaşım bozulmadan önce en son tv takmıştım birde takarken yere düşürdüm bundan kaynaklı olabilir mi sorun. Birde cmd kod yazdığımda Raw yazan bişey çıktı bununla alakalı olabilir mi?

Flaşım bozulmadan önce en son TV takmıştım bir de takarken yere düşürdüm bundan kaynaklı olabilir mi sorun. Bir de CMD kod yazdığımda RAW yazan bir şey çıktı bununla alakalı olabilir mi?

USB'nin markası dandik bir şeyse yere düşdüğünde olmuş olabilir. Burada tek seçenek biçimlendir demek gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı