USB Flash'dan yazma koruması kaldırma

az4tbaba

Centipat
Merhaba forumda yeniyim. Kırtasiye'den aldığım bir flash Disk'im var 7 GB'lık. PS3 için içine oyun atarken bellek yetmediği için "Ultimate Driver increaser" diye bir program buldum ve USB flashım'ı 20 GB yaptım. Ama ne yazık ki bu sefer yazma koruması diye bir şey çıktı. Dosyayı tam atacak iken yazma koruması var diyor ve hiçbir şey atamıyorum yazma koruması kaldırıp sonra sıkıştırıp atmak istedim ama yazma koruması kalkmıyor. Çözümü olan var mı?

Pazardan aldım bir tane, eve geldim bin tane gibi bir şey, yani boyut arttırma kesinlikle gerçek dışı. Olmayan bir şeyi ortaya çıkartmaya çalışıyorsunuz sonuçta. Hata almanızın sebebi bu. Eski hâline getirmek için, belleği biçimlendirmekten başka bir çözüm yok. Windows üzerinden biçimlendirilmiyorsa, Paragon gibi üçüncü parti yazılımlar kullanabilirsiniz.

Gibi... Ama yapılabiliyor. Ne hikmetse 🤔. Ve ayrıca yükleyip bakabilirsin. Reklam yapmıyorum 😅.Fakat bu yazma korumasını kaldırmam lazım. PS3'e oyun atıcaz diye USB'den olduk ya😁
Biçimlendirmek istediğimde 7.50 gb oluyor ama yazma koruması var diye biçimlenmiyor.

Dosya Ekleri

• ss 1.PNG
    ss 1.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 58
  • ss 2.PNG
    ss 2.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
Yapılmıyor 🙂 Sen orada fazla boyut görüyor olabilirsin, ama bu yazılımsal hileden başka bir şey değil kesinlikle. Fiziksek olarak, elinde olmayan bir şeyi elde etmeye çalışıyorsun. Böyle bir şey mümkün olsaydı eğer, bellek üreticileri tek boyut üretim yaparlardı, isteyen istediği kadar boyut belirlerdi.

Biçimlendirilmiyorsa, üçüncü parti yazılım kullanmanı önermiştim:
Windows üzerinden biçimlendirilmiyorsa, Paragon gibi üçüncü parti yazılımlar kullanabilirsiniz.

Haklı olabilirsin. O zaman boş bir şey için USB'yi çarçur ettik desene 😣.Pardon şimdi gördüm 😅.
Bu paragon işini halledemedim biraz zor 😞.Başka bir çözümün var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı