Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Rufus programıyla Windows 10 yükleyip PC'ye format atmıştım fakat USB belleğin yanında bir disk açılıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Biçimlendirdim gene olmadı. Kırmızı alandaki benim USB. Dosya Ekleri USB SORUN.png 5,6 KB · Görüntüleme: 72
Rufus programıyla Windows 10 yükleyip PC'ye format atmıştım fakat USB belleğin yanında bir disk açılıyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Biçimlendirdim gene olmadı. Kırmızı alandaki benim USB.
Çözüm Zurnadürüm 25 Ekim 2020 Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine)
Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine)
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 25 Ekim 2020 #2 Cmd den USB yi formatlamanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 specigs dedi: CMD'den USB'yi formatlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin. Artı 0 Eksi
specigs dedi: CMD'den USB'yi formatlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 25 Ekim 2020 #4 Kennisgeving voor omleiding Artı 0 Eksi
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #5 Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin? Genişletmek için tıkla... USB'yi biçimlendirme denediniz mi? Artı 0 Eksi
Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin? Genişletmek için tıkla... USB'yi biçimlendirme denediniz mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine) Artı 0 Eksi Çözüm
Muratt11 dedi: Nasıl yapacağım yardımcı olabalir misin. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine)
KS KS Muratt11 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #7 Laptop Uzmanı dedi: USB'yi biçimlendirme denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım Düzelmedi. kaan.chnr dedi: Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine) Genişletmek için tıkla... Teşşekür Ederim Artı 0 Eksi
Laptop Uzmanı dedi: USB'yi biçimlendirme denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yaptım Düzelmedi. kaan.chnr dedi: Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk (usb numarası) clean create partition primary format fs=fat32 quick (ntfs yapacaksan fs=ntfs yaz fat32 yerine) Genişletmek için tıkla... Teşşekür Ederim
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #8 Muratt11 dedi: Yaptım Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Disk oluştur ve biçimlendirde olmuyorsa CMD ile yapın. Muratt11 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek . Artı 0 Eksi
Muratt11 dedi: Yaptım Düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Disk oluştur ve biçimlendirde olmuyorsa CMD ile yapın. Muratt11 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek .