Windows 10 format USB yapma

Lord Tordah

Hectopat
Yer
pensilvanya
Sorum kısa. Bu konuda bilgim olmadığı için size danışıyorum. Birkaç gün önce Windows 10 yüklü harddiskimde Windows dosyalarında sıkıntı oluştuğu için format atmam gerekiyor. Onarım ekranına gelemediğim için dolayısıyla sıfırlama veya geri yükleme işlemi yapamıyorum. Format atmak şart. Format için gerekli olan USB belleğimi aldım. Size sorum, bu USB belleği Windows 7 üzerinden Windows 10 format USB'si haline getirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteden indireceğiniz Windows 10 indirme aracıyla USB'nize direk Windows 10 yazabilirsiniz daha sonra bilgisayarınızda bulunan gerekli verileri yedekleyip bu flashı bilgisayarınıza takarak BIOS'a girdikten sonra Boot menüden birinci sıraya flash belleğinizi koyarak Windows 10 kurma işlemine başlayabilirsiniz. Kurulum işlemi bittikten sonra gerekli driverları kurmayı unutmayın.

Sorum kısa. Bu konuda bilgim olmadığı için size danışıyorum. Birkaç gün önce Windows 10 yüklü harddiskimde Windows dosyalarında sıkıntı oluştuğu için format atmam gerekiyor. Onarım ekranına gelemediğim için dolayısıyla sıfırlama veya geri yükleme işlemi yapamıyorum. Format atmak şart. Format için gerekli olan USB belleğimi aldım. Size sorum, bu USB belleği Windows 7 üzerinden Windows 10 format USB'si haline getirebilir miyim?

Evet getirebilirsin. Windows 10'u İndirin
Burdaki aracı indirip format USB'si yapabilirsin.

Reis burada açıklamaya çalışssam cok uzun sürer sana direk video link atayim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı