USB girişi temassızlık yapıyor

679743

Centipat
Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda telefonumu bilgisayarıma USB kablo ile bağlıyorum. USB girişi mouse, klavye ve kulaklık gibi cihazlarda sorun çıkarmıyor ancak kablo yolu ile telefonumu bağladığımda temassızlık yapıyor. Farklı kablolar denedim farklı telefonlar denedim fakat yine düzelmiyor.
Sorunun ne olduğunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz böyle şey.
Konuya birşeyleri eksik ya da yanlış yazmış olmalı
Sanmıyorum. Örneğin kulaklık kullanırken hiç ses kesilmiyor veya mouse hiç bağlantı kopmuyor ama telefonu kabloyla bağladığımda bağlantı git gel yapıp duruyor. Bazen doğru açıyı tutturduğumda belli bir süre temassızlık yapmıyor ama bu açıyı tutturmak çok zor.

Sanmıyorum. Örneğin kulaklık kullanırken hiç ses kesilmiyor veya mouse hiç bağlantı kopmuyor ama telefonu kabloyla bağladığımda bağlantı git gel yapıp duruyor. Bazen doğru açıyı tutturduğumda belli bir süre temassızlık yapmıyor ama bu açıyı tutturmak çok zor.
Konunuzda yazdıklarınızdan sorunun telefonda veya kabloda olmadığı sonucu çıkıyor.
Diğer aygıtların çalışmasından ise USB portunda olmadığı sonucu çıkıyor.

Kalan son seçenek ise aşağıda:
Sadece aynı USB portunda mı deniyorsunuz? Başka USB portunda denemediniz mi?

Konunuzda yazdıklarınızdan sorunun telefonda veya kabloda olmadığı sonucu çıkıyor.
Diğer aygıtların çalışmasından ise USB portunda olmadığı sonucu çıkıyor.

Kalan son seçenek ise aşağıda:
Sadece aynı USB portunda mı deniyorsunuz? Başka USB portunda denemediniz mi?
Evet diğer portlarda da denedim hatta başka bir bilgisayarda da denedim orda sorun yaşamadım nasıl bir durum anlamış değilim. Şunu da ekleyeyim USB girişi biraz yamuk duruyor ve girişi hareket ettirmeye çalışınca geniş hareket alanına sahip olduğunu görebiliyorum. Güzel yerlestirilmemiş gibi duruyor. Ancak diğer cihazların çalışması çıkmaza çıkartıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı