M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Temmuz 2021 #1 Laptop kullanıyorum ve düzelir umuduyla USB kartı sipariş vermiştim. Değiştirdim ve yine aynı. Porta güç geliyor ama okumuyor. Sürücüleri kaldırdım kurdum yine olmadı. USB 2.0 sanırım. Rengi siyah.
Laptop kullanıyorum ve düzelir umuduyla USB kartı sipariş vermiştim. Değiştirdim ve yine aynı. Porta güç geliyor ama okumuyor. Sürücüleri kaldırdım kurdum yine olmadı. USB 2.0 sanırım. Rengi siyah.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Temmuz 2021 #2 BIOS ayarlarından USB devredışı bırakılmış olabilir. BIOS' a girip sıfırlayıp deneyin üstadım. Artı 0 Eksi
KS KS M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Temmuz 2021 #3 R.B.D dedi: BIOS ayarlarından USB devre dışı bırakılmış olabilir. BIOS'a girip sıfırlayıp deneyin üstadım. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim. BIOS pilini çıkarıp beklesem ve daha sonra takıp açsam BIOS sıfırlanır mı? Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: BIOS ayarlarından USB devre dışı bırakılmış olabilir. BIOS'a girip sıfırlayıp deneyin üstadım. Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim. BIOS pilini çıkarıp beklesem ve daha sonra takıp açsam BIOS sıfırlanır mı?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 19 Temmuz 2021 #4 Muhammet 64 dedi: Bunu denemiştim. BIOS pilini çıkarıp beklesem ve daha sonra takıp açsam BIOS sıfırlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanır hocam. Artı 0 Eksi
Muhammet 64 dedi: Bunu denemiştim. BIOS pilini çıkarıp beklesem ve daha sonra takıp açsam BIOS sıfırlanır mı? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanır hocam.