3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #2 Arkadaşlar bugün kasanın arka tarafında fare kablosunu ve klavye USB'sini çıkarıp takmıştım, sorunum düzelmişti. 1 tanesini düzgün takamadım çok hafif ittirdim ama olmadı. Sonradan düzgün bir şekilde oturdu. Bir şey olsaydı yanık kokusu alır mıydım? Son düzenleme: 24 Kasım 2020
Arkadaşlar bugün kasanın arka tarafında fare kablosunu ve klavye USB'sini çıkarıp takmıştım, sorunum düzelmişti. 1 tanesini düzgün takamadım çok hafif ittirdim ama olmadı. Sonradan düzgün bir şekilde oturdu. Bir şey olsaydı yanık kokusu alır mıydım?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 24 Kasım 2020 #3 Bir şey olmaz, tersten takıp kırmayı başaranla karşılaştım ama port çalışıyorsa anakartta hiç sıkıntı yoktur Artı 0 Eksi
Bir şey olmaz, tersten takıp kırmayı başaranla karşılaştım ama port çalışıyorsa anakartta hiç sıkıntı yoktur
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 24 Kasım 2020 #4 Anakartın USB soketi bozulsaydı taktığınızda o soketin çalışmaması lazım. Kolay kolay bozulmuyor zaten USB soketleri. Bayağı bir zorlamanız gerekli. Artı 0 Eksi
Anakartın USB soketi bozulsaydı taktığınızda o soketin çalışmaması lazım. Kolay kolay bozulmuyor zaten USB soketleri. Bayağı bir zorlamanız gerekli.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 24 Kasım 2020 #5 Hangi sorun düzeldi? USB takmak bu kadar zor bi'iş değil. Artı 0 Eksi
KS KS 3 380721 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.601 Çözümler 2 24 Kasım 2020 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Anakartın USB soketi bozulsaydı taktığınızda o soketin çalışmaması lazım. Kolay kolay bozulmuyor zaten USB soketleri. Bayağı bir zorlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... USB Çalışıyor ama anakarta zarar gelmiş midir Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Anakartın USB soketi bozulsaydı taktığınızda o soketin çalışmaması lazım. Kolay kolay bozulmuyor zaten USB soketleri. Bayağı bir zorlamanız gerekli. Genişletmek için tıkla... USB Çalışıyor ama anakarta zarar gelmiş midir
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 25 Kasım 2020 #7 USB'ye hasar gelmemişse anakarta hiç gelmemiştir. Çok sağlam lehimlerle tutturuluyor o portlar anakarta. Artı 0 Eksi
USB'ye hasar gelmemişse anakarta hiç gelmemiştir. Çok sağlam lehimlerle tutturuluyor o portlar anakarta.