Kulaklık almak istiyorum 7.1, oyun oynarken ses kasabileceğim, dip ses cızırtı sorunu olmayacak bir kulaklık arıyorum ama bir sürü seçenek var. Ağırlıklı olarak SteelSeries ve HyperX kulaklıklara bakıyorum.
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 3 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 3 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
(nova 3'te dip ses sorunu yaşayanlar var diye duydum)
Razer blacksharktan memnun kalır mıyım kullanan varsa yazabilir mi çoğu kişiden bu kulaklığı duyuyorum sorunu fln yoksa tabi biraz bürtçeyi arttırabilme ihtimalim de var steelseries de çok övülüyo steelseries bi kulaklıkta olabilir en son şu kulaklıklara baktım
Logitech G G335 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Amazon.com.tr
Bu arada cidden kulaklıklar çok ucuz fiyatlardaydı Rampage Rivia G40 kullanıyordum beni çok uzun süre götürdü 400 tl ye almıştım 7.1 ve titreşim seviyesi ayarlanıyordu.