japonbaba
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Yatmak:)
Merhabalar malum olur ki birçok gamer kulaklık USB girişi üzerinden dekteklenmekte lakin benim merakım anakart üreticileri kartlar üzerine o kadar gelişmiş ve teklonoji ile desteklenmiş ses kartları dahili olarak veriyor ki üst seviye kulaklıklar hariç birçok kulaklığın ses kartından daha iyi kalitede olduğu bilinmekte. Şimdi sorum şu kendi sistemim üzerinden gitmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum, kulaklağımı yeni aldım Gamepower kizaru 7.1 ve anakartımıda yakında yeniliyeceğim, alacağım anakart ASUS ROG STRIX B550-F GAMING kart hem 7.1 hem de DTS® sound unbound™ özelliği mevcut fakat kırılma noktası kulaklığımın girişi altın uçlu USB, işte öğrenmek istediğim şey bildiğim kadarıyla anakartlar ses yongaları üzerinden 3.5mm jack üzerinden bu teklonojiyi sunuyorlar. Ben bu teklonojiden nasıl yararlanırım? Kulaklığımı değiştirmem mi gerek eğer gerekli ise bu teklonojiyi kullanabileceğim kulaklık önerinizi almak isterim ya da kulaklığın ses kartımı daha kaliteli yağut USB to 3.5mm dönüştürücü alınca var mı bilmiyorum tabii olur mu dönüştürücü olduğunu varsayıyorum, hem kulaklığın ses kartı hem de anakart ikisi aynı anda sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.