lCPTlMemoo
Hectopat
Daha fazla
Bunu kullanıyorum uzun bir süredir sorun yaşamadım. Type-C hub ile monitör taktığımda eğer 165Hz gibi oyun değerleri takacaksan bunu almanı, Type-C için ise sadece Type-C to DP almanı öneririm. Onun dışında;![]()
UGREEN 4-in-1 4xUSB-A USB-C Port Çoklayıcı Hub, 20851 Fiyat & Özellik | MediaMarkt
UGREEN 4-in-1 4xUSB-A USB-C Port Çoklayıcı Hub, 20851 fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulwww.mediamarkt.com.tr
Öneririm. Ugreen markası USB ve kablo konusunda iyi bir markadır.
Monitör performansı için Type-C to HDMI-DP öneriyorum. Hub'lar sorun yaşatıyor mesela hub taktığımda ve PC'ye yük bindirdiğimde voltaj dalgalanması yaşıyorum ve Windows ekranı söktüm sanıyor, Hub'u sök tak yapıyorum 1 defa PC'yi her açtığımda. Ve bu laptopların büyük çoğunluğunda var, arkadaşlarım da yaşadı. Omen, TUF, Tulpar, Abra bu modellerde gördüm, Victus da yaşar mısın bilemem ama dediğim gibi 1000TL harca, Hub'u USB yap, monitörü ise düz kablo. Önerim budur.
Monitörüm şu anda düz kablo Type-C to DP olarak. Hubu sence attığın gibi mi almalıyım yoksa bir USB portunu Type-C'ye dönüştürücü ile dönüştürüp Type-C hub mu almalıyım hangisi en kaliteli şekilde olur bütçem var.