USB Hub onerisi

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar masanin ustune bir USB Hub almak istiyorum. Aralarinda performans farki olan var mi bilmiyorum ama guzel bir şey almak istiyorum. Soyle bir sıkıntı var Hub buldum bakmadim degil ama kablolari cok kisa. Benim masam yukseklik ayarli onu nasıl hallederim? Bir yardimci olun kardesinize. Guzel bir Hub lazim overall guzel bir şey.
Anker-4 Port Ultra İnce USB 3.0 Data Hub USB Çoklayıcı bunu begendim sizce nasil ?

Son düzenleme:
Attığınız da güzel fakat pahalı. Ugreen de alabilirsiniz. Linkteki güzel. Adaptör beslemesi de var. Elinizdeki Micro USB girişi olan telefon adaptörü de olur. Bende ise bunun S-Link olanı var. Sıkıntı yok.
"Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub Çoklayıcı Siyah – Teknostore" Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub Çoklayıcı Siyah

Attığınız da güzel fakat pahalı. Ugreen de alabilirsiniz. Linkteki güzel. Adaptör beslemesi de var. Elinizdeki Micro USB girişi olan telefon adaptörü de olur. Bende ise bunun S-Link olanı var. Sıkıntı yok.
"Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub Çoklayıcı Siyah – Teknostore" Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub Çoklayıcı Siyah
Hocam tesekkur ederim cevap icin. Peki, bunu uzatmak istersem ne almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine Ugreen kaliteli USB 3.0 kablolara bakabilirsiniz. Bu aparatları genelde uzun kablolu yapmıyorlar. Bence sebebi de laptoplar olabilir. Uzun kablolu aparat laptolarda sıkıntı yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı