USB içinde dosya görünmüyor

Tanınmayan dosya türü içeriyormuş. 2 yıl önce kırtasiyeden virüs bulaşmıştı. O zamandan beri büyük sıkıntısı var gibi. Acaba eski haline gelir mi? Biçimlendirmesini yapıyorum.

Tek parça 1.5 GB'lik bir dosya mı içeriyor? Hash değerini paylaşabilir misiniz acaba, Virustotal'e daha önce yüklenmiş bir dosya olup olmadığını merak ediyorum.

Screenshot_1.jpg

Maalesef böyle bir şansım yok. Şimdi hiç açılmıyor. Biçimlendirilmesi gerekiyor.
Rufus ile FreeDOS yazdırarak biçimlendirin. Fakat bende bu da işe yaramamıştı bir keresinde. Ubuntu üzerinden GParted ile biçimlendirip USB'yi düzeltmiştim.

Genelde Rufus ile FreeDOS yazmak işe yarıyor.

Daha kolay bir alternatifi de deneyebilirsiniz, bir keresinde Rufus üzerinde dahi biçimlendiremediğim USB belleğimi biçimlendirmeme yardımcı olmuştu.

Rufus ile FreeDOS yazdırarak biçimlendirin. Fakat bende bu da işe yaramamıştı bir keresinde. Ubuntu üzerinden GParted ile biçimlendirip USB'yi düzeltmiştim.

Genelde Rufus ile FreeDOS yazmak işe yarıyor.
Arkadaş ben ne şansızım yahu. Şimdi DVD kapağını açayım dedim belki DVD'ye yazma şansım olur diye. DVD kapağı kapanmıyor. 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı