5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Mart 2022 #1 USB ile BIOS'a giremiyor, Fast boot kapattım, olmadı. Nasıl çözebilirim?
FwwkanTC Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 406 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2022 #2 520192 dedi: USB ile BIOS'a giremiyor, Fast boot kapattım, olmadı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Yeni baktım bir konu daha açmışsınız. Neyse hızlı başlatı kapatınız. Artı 0 Eksi
520192 dedi: USB ile BIOS'a giremiyor, Fast boot kapattım, olmadı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Yeni baktım bir konu daha açmışsınız. Neyse hızlı başlatı kapatınız.
KS KS 5 520192 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.065 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Mart 2022 #3 FwwkanTC dedi: USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Genişletmek için tıkla... O ayar maalesef ki benim BIOS'umda yok. FwwkanTC dedi: USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Yeni baktım bir konu daha açmışsınız. Neyse hızlı başlatı kapatınız. Genişletmek için tıkla... Fast bootda benim BIOS'umda yok. Windows'taki ayarı kapattım. . . ...... ? Buradan start easy flash a bassam sorun düzelir mi? ? Biriniz yardım edebilir mi? Son düzenleme: 15 Mart 2022 Artı 0 Eksi
FwwkanTC dedi: USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Genişletmek için tıkla... O ayar maalesef ki benim BIOS'umda yok. FwwkanTC dedi: USB Controller diye bir ayar var onu enabled yapın. (BIOS için konuşuyorum.) Yeni baktım bir konu daha açmışsınız. Neyse hızlı başlatı kapatınız. Genişletmek için tıkla... Fast bootda benim BIOS'umda yok. Windows'taki ayarı kapattım. . . ...... ? Buradan start easy flash a bassam sorun düzelir mi? ? Biriniz yardım edebilir mi?