Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #1 Flashı FAT32 olarak biçimlendiriyorum fakat, Rufus'a geldiğimde, seçe tıkılıyorum, ISO dosyasını yüklediğim zaman dosya sistemi NTFS oluyor. Bu şekilde yapsam sıkıntı olur mu format atarken? Dosya Ekleri IMG_20231118_192311.jpg 227,1 KB · Görüntüleme: 76 IMG_20231118_192233.jpg 227,2 KB · Görüntüleme: 75
Flashı FAT32 olarak biçimlendiriyorum fakat, Rufus'a geldiğimde, seçe tıkılıyorum, ISO dosyasını yüklediğim zaman dosya sistemi NTFS oluyor. Bu şekilde yapsam sıkıntı olur mu format atarken?
Çözüm Pencere bakıcısı 18 Kasım 2023 Arel1 dedi: ISO'yu nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Aygıt yazan yerde USB belleğini seç ve kur bas sonra ise ISO dosyasını kopyala ve USB bellekğin içine at bu kadar basit.
Arel1 dedi: ISO'yu nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Aygıt yazan yerde USB belleğini seç ve kur bas sonra ise ISO dosyasını kopyala ve USB bellekğin içine at bu kadar basit.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Kasım 2023 #41 Her zaman iptal bas gelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #42 Pencere bakıcısı dedi: Her zaman iptal bas gelecektir. Genişletmek için tıkla... Windowsun mavi ekranında şuanda, bekliyorum. Pencere bakıcısı dedi: Her zaman iptal bas gelecektir. Genişletmek için tıkla... İleri diyorum? Dosya Ekleri 17003282118266558420476779203642.jpg 48,9 KB · Görüntüleme: 17 1700328311461586127408599388521.jpg 137,3 KB · Görüntüleme: 21 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Her zaman iptal bas gelecektir. Genişletmek için tıkla... Windowsun mavi ekranında şuanda, bekliyorum. Pencere bakıcısı dedi: Her zaman iptal bas gelecektir. Genişletmek için tıkla... İleri diyorum?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Kasım 2023 #43 Arel1 dedi: Windows'un mavi ekranında şu anda, bekliyorum. İleri diyorum? Genişletmek için tıkla... Efendim bundan sonrası normal Windows 7 kurulum internetden videolara bakarak kurabilirsiniz sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
Arel1 dedi: Windows'un mavi ekranında şu anda, bekliyorum. İleri diyorum? Genişletmek için tıkla... Efendim bundan sonrası normal Windows 7 kurulum internetden videolara bakarak kurabilirsiniz sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana.
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #44 Pencere bakıcısı dedi: Efendim bundan sonrası normal Windows 7 kurulum internetden videolara bakarak kurabilirsiniz sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum başlıyor dedi, bitti herhalde, format başarıyla gerçekleşti değil mi? Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Efendim bundan sonrası normal Windows 7 kurulum internetden videolara bakarak kurabilirsiniz sorununuz çözüldüyse ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum başlıyor dedi, bitti herhalde, format başarıyla gerçekleşti değil mi?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Kasım 2023 #45 Arel1 dedi: Hocam kurulum başlıyor dedi, bitti herhalde, format başarıyla gerçekleşti değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olacaktır bunu izleyip kurulumu yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Arel1 dedi: Hocam kurulum başlıyor dedi, bitti herhalde, format başarıyla gerçekleşti değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olacaktır bunu izleyip kurulumu yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #46 Pencere bakıcısı dedi: Bu video yardımcı olacaktır bunu izleyip kurulumu yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben tüm verilerimin silinmesini istiyorum, hangi diske yüklemeliyim ve içinde de veriler var galiba halen. Dosya Ekleri 1700328920442931429922010021389.jpg 131 KB · Görüntüleme: 14 Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Bu video yardımcı olacaktır bunu izleyip kurulumu yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben tüm verilerimin silinmesini istiyorum, hangi diske yüklemeliyim ve içinde de veriler var galiba halen.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Kasım 2023 #47 Arel1 dedi: Hocam ben tüm verilerimin silinmesini istiyorum, hangi diske yüklemeliyim ve içinde de veriler var galiba halen. Genişletmek için tıkla... Verilerinizi yedeklediniz mi D diskine. Artı 0 Eksi
Arel1 dedi: Hocam ben tüm verilerimin silinmesini istiyorum, hangi diske yüklemeliyim ve içinde de veriler var galiba halen. Genişletmek için tıkla... Verilerinizi yedeklediniz mi D diskine.
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #48 Pencere bakıcısı dedi: Verilerinizi yedeklediniz mi D diskine. Genişletmek için tıkla... Hayır,ben yedekleme istemiyorum hocam, pc de ne var ne yok herşey silinsin istiyorum. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Verilerinizi yedeklediniz mi D diskine. Genişletmek için tıkla... Hayır,ben yedekleme istemiyorum hocam, pc de ne var ne yok herşey silinsin istiyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 18 Kasım 2023 #49 Arel1 dedi: Hayır, ben yedekleme istemiyorum hocam, PC de ne var ne yok her şey silinsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Diskleri tek tek seçip biçimlendire basın. Artı 0 Eksi
Arel1 dedi: Hayır, ben yedekleme istemiyorum hocam, PC de ne var ne yok her şey silinsin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Diskleri tek tek seçip biçimlendire basın.
KS KS Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #50 Pencere bakıcısı dedi: Diskleri tek tek seçip biçimlendire basın. Genişletmek için tıkla... En üstte disk 0 ayrılmamış alan var onufa biçimlendir diyimmi? Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Diskleri tek tek seçip biçimlendire basın. Genişletmek için tıkla... En üstte disk 0 ayrılmamış alan var onufa biçimlendir diyimmi?