M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024
Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Temmuz 2024 #2 M2 Vidası dedi: Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Genişletmek için tıkla... Alttan yeni kısmına basın. Sonra direkt hiç yazı yerini ellemeden kurun. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Genişletmek için tıkla... Alttan yeni kısmına basın. Sonra direkt hiç yazı yerini ellemeden kurun.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2024 #3 M2 Vidası dedi: Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Genişletmek için tıkla... CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Genişletmek için tıkla... CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü.
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 Vınnnn dedi: Alttan yeni kısmına basın. Sonra direkt hiç yazı yerini ellemeden kurun. Genişletmek için tıkla... dixtuel dedi: CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Alttan yeni kısmına basın. Sonra direkt hiç yazı yerini ellemeden kurun. Genişletmek için tıkla... dixtuel dedi: CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Temmuz 2024 #5 dixtuel dedi: CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü. Genişletmek için tıkla... Veya evet arkadaşın dediği gibi diskpart ile çözümde var. Artı 0 Eksi
dixtuel dedi: CMD'ye girip bir şeyler yazıyordukta unuttum kusura bakmayın. YouTube'da vardı çözümü. Genişletmek için tıkla... Veya evet arkadaşın dediği gibi diskpart ile çözümde var.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #6 Shift+F10 yap CMD açılacak diskpart yaz sonra list disk yaz ekran görüntüsü at. Artı 0 Eksi
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #7 Arkadaşlar sebepsizce bu hatayı almaya başladım nasıl düzelteceğim Windows'u kurarken tam tamamlanıyor kısmına geldiğinde hata veriyor. Dosya Ekleri IMG_20240702_012350.jpg 43,9 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar sebepsizce bu hatayı almaya başladım nasıl düzelteceğim Windows'u kurarken tam tamamlanıyor kısmına geldiğinde hata veriyor.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Temmuz 2024 #8 M2 Vidası dedi: Arkadaşlar sebepsizce bu hatayı almaya başladım nasıl düzelteceğim Windows'u kurarken tam tamamlanıyor kısmına geldiğinde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Arkadaşlar sebepsizce bu hatayı almaya başladım nasıl düzelteceğim Windows'u kurarken tam tamamlanıyor kısmına geldiğinde hata veriyor. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası bozuk olabilir.
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #9 Vınnnn dedi: ISO dosyası bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve Rufus ile kurdum hiçbir şekilde erisemiyorum şu an boot dışı ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: ISO dosyası bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve Rufus ile kurdum hiçbir şekilde erisemiyorum şu an boot dışı ne yapabilirim?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Temmuz 2024 #10 M2 Vidası dedi: Hocam Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve Rufus ile kurdum hiçbir şekilde erisemiyorum şu an boot dışı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ISO dosyası kurmayi deneyin baska bir bilgisayar ile. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Hocam Microsoft'un kendi sitesinden indirdim ve Rufus ile kurdum hiçbir şekilde erisemiyorum şu an boot dışı ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ISO dosyası kurmayi deneyin baska bir bilgisayar ile.