M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024
Boot menüsünden USB'yi secikten sonra her şeyi yapıyorum ama SSD mi seçince yeni bir bölüm olusturamadik tarzi bir hata alıyorum. Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık, aldığım hata bu.
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #11 Vınnnn dedi: Yeni bir ISO dosyası kurmayi deneyin baska bir bilgisayar ile. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım? Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Yeni bir ISO dosyası kurmayi deneyin baska bir bilgisayar ile. Genişletmek için tıkla... Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #12 M2 Vidası dedi: Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İstersen CMD ile diski biçimlendir tekrar kurulum yap. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İstersen CMD ile diski biçimlendir tekrar kurulum yap.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.000 Çözümler 87 2 Temmuz 2024 #13 M2 Vidası dedi: Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye gidebiliesiniz. Yaparlar orada. Artı 0 Eksi
M2 Vidası dedi: Hocam elimde başka bir bilgisayar yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... İnternet kafeye gidebiliesiniz. Yaparlar orada.
KS KS M2 Vidası Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #14 Vınnnn dedi: İnternet kafeye gidebiliesiniz. Yaparlar orada. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop buldum oradan USB'ye Technopat'ta paylaşılan ISO'yu yazdiriyorum. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: İnternet kafeye gidebiliesiniz. Yaparlar orada. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop buldum oradan USB'ye Technopat'ta paylaşılan ISO'yu yazdiriyorum.