USB ile format atarken yine USB'den başlıyor

erayorbeyi5885

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 32 Bit işletim sistemim var. Windows'un sitesinden 64 Bit işletim sistemi yükledim, Rufus'la yazdırdım.
Boot kısmından USB'yi seçip formatı başlatınca sol üstte tire yanıp sönüyor. Bir süre sonra bilgisayar yeniden başlıyor, yine aynı şey oluyor. Çözümü var mı?

Tam o altta yüklenme kısmı geldikten sonra flash belleğinizi çıkartın bu şekilde işlem tamamlanacaktır. İşe ilk başladığımda bende karşılaşmıştım çok sinir bozucu olabiliyor.

Tam o altta yüklenme kısmı geldikten sonra flash belleğinizi çıkartın bu şekilde işlem tamamlanacaktır. İşe ilk başladığımda bende karşılaşmıştım çok sinir bozucu olabiliyor.
Ben formatın sonuna kadar USB'yi çıkarmıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece ben de mi böyle bir şey yok?

Ben formatın sonuna kadar USB'yi çıkarmıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece ben de mi böyle bir şey yok?
Fikrim yok bende böyle olmuştu, usb sürekli bekliyordu altta yüklenme işareti çıkıyordu PC yeniden boot ediyodu ve yeniden Windows kurma sayfasına geliyordum baştan o kadar ayar yapıp kurmaya çalışıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı