USB ile format nasıl atılır?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar laptopa format atacağım. USB'ye Windows 10 yükledim. SSD'yi nasıl sıfırlayıp format atacağım?

Ayrıca Windows 10 hesabımı açarsam anahtar kodu tekrar istemez değil mi?

Bu rehberi izleyebilirsiniz, yöntem 11 ile aşağı yukarı aynı. 10 rehberimizi YouTube yayından kaldırdığı için şimdilik bununla idare eddiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hesabına tanımlarsan istemez. Ayrıca Windows kurulumu yaparken disk seçenekleri çıkıyor. Orada kullandığın veya kullanacağın diskleri tamamen silebiliyorsun.

Arkadaşlar laptopa format atacağım. USB'ye Windows 10 yükledim. SSD'yi nasıl sıfırlayıp format atacağım?

Ayrıca Windows 10 hesabımı açarsam anahtar kodu tekrar istemez değil mi?

YouTube'da onunla ilgili videolar var ben de öyle format attım ve Windows 10 Pro yüklemediğiniz sürece hiçbir şekilde sizden ürün anahtarı istemez. Zaten Windows 10 ISO dosyasından atarsanız direkt Windows 10 Home yüklüyor.

Hesabına tanımlarsan istemez. Ayrıca Windows kurulumu yaparken disk seçenekleri çıkıyor. Orada kullandığın veya kullanacağın diskleri tamamen silebiliyorsun.

Merhaba videodaki gibi sadece sil yaptım biçimlendir falan demedim zaten ne varsa sildim ve silinmeyen ve biçimlendirilemeyen bir SSD kaldı. Sıfırlandı mı anlamadım. Kurarken Windows dosyaları aktaramıyor diye bir hata aldım şu an baştan kuruyorum.

@Mandalina adam @443595

Arkadaşlar tekrar bu hatayı aldım fotoğrafını çektim.

Dosya Ekleri

• 20230507_233144.jpg
    20230507_233144.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı