Çözüldü USB ile işletim sistemi değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darwinistrator

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda tek bir SSD var. Bu SSD'ye Ubuntu kurup, USB bir diske Windows 10 kurarsam, USB'yi takıp yeniden başlattığımda grub ekranı gelir mi? Yani USB takıldığında Windows ile Ubuntu arasında geçiş yapabilir miyim? Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler, soru sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB'yi takıp yeniden başlattığımda grub ekranı gelir mi? Yani USB takıldığında Windows ile Ubuntu arasında geçiş yapabilir miyim?

USB'yi taktigin zaman boot menusunden baslatman gerekiyor.

GRUB ekraninda gorunmesi icin Windows entry'sinin grub.cfg uzerinde bulunmasi gerekiyor. (Ancak bu da USB uzerinde oldugu icin ise yaramaz diye dusunuyorum.)
Windows to go diye bir şey tam size göre sanırsam.

Windows vs. her iletişim sistemini bir sabit diske kurabilirsiniz ancak.
DVD, flash bellek falan sabit disk yerine geçmiyor ve olmaz o yüzden.

USB'yi taktığınızda boot seçeneklerinden USB'yi seçerseniz Windows açılır. Hiçbir şey yapmazsanız Ubuntu açılır.
Bende eskiden yapmışdım ama bende hata vermişti.
Teşekkürler bilgi için.

Teşekkürler bilgi için.
windows to go ile yaptım ben. windows 10 usb üzerinden açtım.

Hayır bende USB diske Pardus kurulu (Live değil bildigin kurulu oturumu kaydedio) PC'yi açtıgımda HDD ki Win ile Pardus arasında geçiş yapmam için 5sn verio geçmessem Pardus girio ok tuşuyla Win'i şeçtigimde Wine devam edio

Teşekkürler bilgi için.

NTFS die bir format var kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…