SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 11 Şubat 2023 #1 Atacağım oyun 40GB'a yakın ve flash bellek mecburi PS3'ün görmesi için fat 32. FAT32 ise Max dosya boyutu 32 GB alıyor. Ben nasıl oyun atacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Atacağım oyun 40GB'a yakın ve flash bellek mecburi PS3'ün görmesi için fat 32. FAT32 ise Max dosya boyutu 32 GB alıyor. Ben nasıl oyun atacağım?
Ascordia0610 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 SyLaS61 dedi: Atacağım oyun 40GB'a yakın ve flash bellek mecburi PS3'ün görmesi için fat 32. FAT32 ise Max dosya boyutu 32 GB alıyor. Ben nasıl oyun atacağım? Genişletmek için tıkla... Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zaten
SyLaS61 dedi: Atacağım oyun 40GB'a yakın ve flash bellek mecburi PS3'ün görmesi için fat 32. FAT32 ise Max dosya boyutu 32 GB alıyor. Ben nasıl oyun atacağım? Genişletmek için tıkla... Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zaten
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 11 Şubat 2023 #3 Ascordia0610 dedi: Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zaten Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat ordaki oyunlar türkçe değil mesela GOW Ascension var ingilizce onun için uğraşıyoorum zaten türkçe değil.
Ascordia0610 dedi: Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zaten Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum fakat ordaki oyunlar türkçe değil mesela GOW Ascension var ingilizce onun için uğraşıyoorum zaten türkçe değil.
Ascordia0610 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Eğer mağaza ile uğraşmak istemiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer mağaza ile uğraşmak istemiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 11 Şubat 2023 #5 Ascordia0610 dedi: Eğer mağaza ile uğraşmak istemiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? zaten bu videodan yapıyorum.
Ascordia0610 dedi: Eğer mağaza ile uğraşmak istemiyorsan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? zaten bu videodan yapıyorum.
Ascordia0610 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #6 SyLaS61 dedi: Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilsem söylerim ben oradan hiç yapmadım ben hep mağazalardan yaptım eğer ogrenirsem soylerim
SyLaS61 dedi: Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi bilsem söylerim ben oradan hiç yapmadım ben hep mağazalardan yaptım eğer ogrenirsem soylerim
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 11 Şubat 2023 #7 Ascordia0610 dedi: Hocam vallahi bilsem söylerim ben oradan hiç yapmadım ben hep mağazalardan yaptım eğer ogrenirsem soylerim Genişletmek için tıkla... mağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var.
Ascordia0610 dedi: Hocam vallahi bilsem söylerim ben oradan hiç yapmadım ben hep mağazalardan yaptım eğer ogrenirsem soylerim Genişletmek için tıkla... mağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var.
Ascordia0610 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #8 SyLaS61 dedi: mağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var. Genişletmek için tıkla... Bir kaç tane indirmiştim ingilizceydi
SyLaS61 dedi: mağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var. Genişletmek için tıkla... Bir kaç tane indirmiştim ingilizceydi
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 857 Çözümler 18 11 Şubat 2023 #9 SyLaS61 dedi: Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... FTP yöntemi ile atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SyLaS61 dedi: Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum. Genişletmek için tıkla... FTP yöntemi ile atabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et