Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zatenAtacağım oyun 40GB'a yakın ve flash bellek mecburi PS3'ün görmesi için fat 32. FAT32 ise Max dosya boyutu 32 GB alıyor. Ben nasıl oyun atacağım?
Onu biliyorum fakat ordaki oyunlar türkçe değil mesela GOW Ascension var ingilizce onun için uğraşıyoorum zaten türkçe değil.Abim hiç uğraşma thanos black store gibi şeyler var istediğin oyunları yükleye biliyorsun YouTube da 2 dakikada bulursun zaten
Eğer mağaza ile uğraşmak istemiyorsan
Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum.
mağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var.Hocam vallahi bilsem söylerim ben oradan hiç yapmadım ben hep mağazalardan yaptım eğer ogrenirsem soylerim
Bir kaç tane indirmiştim ingilizceydimağzalarda türkçe miydi oyunlar ? bende ingilizce oyun kendinde hem tr dublaj hem tr altyazı var.
FTP yöntemi ile atabilirsiniz.Dosya boyutu yetmiyor hocam onu nasıl yapacağım? Zaten bu videodan yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.