Çözüldü USB ile televizyona Android yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rtx4090ti

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4090 ti i9 13900h
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi televizyonumun anten ve USB dışında akla gelecek bütün çıkışları-girişleri bozuldu. Eski tip Philips Smart TV bir televizyon ama çoğu uygulaması açılmıyor bende Android olarak kullanmak istiyorum. Acaba USB ile boot edebilir miyim?

Çözüm
Smart TV'lerin içerisinde kendi yazılımı Firmware'i bulunur, Android kullanamazsınız.
Smart TV'lerin içerisinde kendi yazılımı Firmware'i bulunur, Android kullanamazsınız.

Çözüm

Peki Android dışında herhangi bir en azından Miracast destekli bir işletim sistemi kurulabilir mi?

Peki Android dışında herhangi bir en azından Miracast destekli bir işletim sistemi kurulabilir mi?

İşletim sistemi kurulmaz Smart televizyonlara Miracast gibi kullanmak istiyorsan anycast, Chromecast gibi aletler alabilirsiniz.

Android TV kullanmak istiyorsanız Mi TV Box işini görecektir.

İşletim sistemi kurulmaz Smart televizyonlara Miracast gibi kullanmak istiyorsan anycast, Chromecast gibi aletler alabilirsiniz.

Android TV kullanmak istiyorsanız Mi TV Box işini görecektir.

Dediğim gibi HDMI giirişleri yandı TVmin yine de teşekkürler

Aynısı benimde başıma geldi, Box alıp AV çıkışından bir şekilde bağlama imkanın var. Genede uğraşmaya deymez. Yeni bir TV al en ucuzundan, yanınada Dreamstar Nova 4K
Tamamdır teşekkürler

Hocam USB çoğaltıcı ve USB to HDMI kablo işinizi görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…