USB ile Windows 11 formatı nasıl atılır?

• Konuyu başlatan 343
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 309

343

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
SDD
Ekran kartı
3050
İşlemci
İ5 11th gen
Bootta USB'yi önceledikten sonra yeniden başlatınca Windows ekranı gelmiyor, "stop code: 0xc000021a" hatası alıyorum ve ileriye gidemiyorum. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'yi Microsoft'un kendi sitesinden indirilen setup dosyası ile yapın, daha sağlıklı olacaktır.

hocam Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma dan indirdim. sonra direkt bios tan önceleyip başladım. olmadı hata verdi. video linkini verim bi bakın isterseniz. saygılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows 11 yükleme medyası oluşturmadan indirdim. Sonra direkt BIOS'tan önceleyip başladım. Olmadı hata verdi. Video linkini verim bir bakın isterseniz. Saygılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'tan öncelik vermek saçmalık anakartin markasi nedir bir de Secure Boot ve TPM 2.0 açık mi?

ustam bizimki laptop, şimdi secure boota internetten baktım açıkmış. Çalıştırdan tpm2.0 a baktım, tpm kullanmaya hazırmış. Ben biraz format mevzuuna uzağım, sağ ol yardımın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı