USB ile Windows 7 kurma

Mert Ali GSM

Hectopat
Format atacağım bilgisayarıma BIOS'um karışık o yuzden bilgisayarda hangi aygittan başlatsin? Quick Boot basıyorum onume kare ekran, HDD ve flaş geliyor. Flaşı seçince aciliyor ISO. Bununla format atabilir misin yani dediğim gibi BIOS'u ellemeden ve flaşı çıkaracağım zaman HDD'ye geri dönerim. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"BIOS'a girmeden nasıl USB'yi seçip format atabilirim?" mi demeye çalışıyorsunuz?

Sorunuzu doğru anladıysam bunun için bilgisayarınızın modelini bilmeniz lazım. Buna göre boot tuşunu kullanarak BIOS'a girmeden USB belleğinizi seçebilirsiniz.

Sistem çok eski ise (4. Nesil Intel öncesi) USB belleği MBR modunda hazırlamanız gerekebilir.
Recep bey yinede sağolun. Ben formatı attım benim dll sorunum var
Sistem çok eski ise (4. Nesil Intel öncesi) USB belleği MBR modunda hazırlamanız gerekebilir.
Recep bey bi konu açtım onaylayıp bakarsanız sevinirim. Yaptığım tutarsızlık için özür dilerim. Kısa süre içinde bakarsanız iyi olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı