USB İnternet Paylaşımı (Tethering) İle Modemden bilgisayara Telefon İle İnternet Paylaşmak

alper.tekiner

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bunu yeni keşfettim. Tabii ki de bilenler de vardır fakat bilmeyenlerin de olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
Modem uzakta olduğu için masaüstü bilgisayarım Wi-Fi Adaptör gelene kadar internetsiz kalacaktı. Ben de telefonumdan USB Tethering ile internet paylaşarak bilgisayarı kullanmak istedim ve kullandım da. Daha sonra fark ettim ki mobil verim açık değil Wi-Fi bağlantım açıkmış, modeme bağlıymışım. Yine de belki mobil verimden yemiştir diye emin olmak için hattımı çıkarıp tekrar bağladım ama yine çalıştı hatta gayet hızlı çalıştı neredeyse hız kaybı yoktu. Benim gibi yeni öğrenen arkadaşların çok işine yarayacağını düşünerek paylaşmak istedim Forza Horizon 5 indirme zamanı iyi Sosyaller :D

Geçen sene aynı olay bana da oldu telefon neye bağlıysa ona bağlanıyor :D

Geçen sene aynı olay bana da oldu telefon neye bağlıysa ona bağlanıyor :D
valla mutlu oldum durduk yere wifi adaptör 1 hafta sonra gelecekti 1 hafta napıcam diye düşünürken bu oldu

Merhaba arkadaşlar ben bunu yeni keşfettim. Tabii ki de bilenler de vardır fakat bilmeyenlerin de olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
Modem uzakta olduğu için masaüstü bilgisayarım Wi-Fi Adaptör gelene kadar internetsiz kalacaktı. Ben de telefonumdan USB Tethering ile internet paylaşarak bilgisayarı kullanmak istedim ve kullandım da. Daha sonra fark ettim ki mobil verim açık değil Wi-Fi bağlantım açıkmış, modeme bağlıymışım. Yine de belki mobil verimden yemiştir diye emin olmak için hattımı çıkarıp tekrar bağladım ama yine çalıştı hatta gayet hızlı çalıştı neredeyse hız kaybı yoktu. Benim gibi yeni öğrenen arkadaşların çok işine yarayacağını düşünerek paylaşmak istedim Forza Horizon 5 indirme zamanı iyi Sosyaller :D
bu da hız testi telefondan 98Mbps alıyorum bilgisayardan 95-96

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    108,6 KB · Görüntüleme: 49
Hocam acaba modeminizin markası/modeli nedir rica etsem paylaşır mısınız? Bu olayı ben de yapmak istiyorum fakat hangi ürünün desteklediği hakkında çok sağlıklı bilgiler yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı