USB Kablo Tavsiyesi

Arkadaşlar ben döviz kuru düşükken F/P olarak Ugreen'in MicroUSB kablosunu almıştım. Şimdi kablo bozuldu. Lakin malum hem kur yükseldi hem vergiler eklendi vs. yenisi için kararsız kaldım. Acaba yine F/P ürünü olarak önerebileceğiniz hızlı şarj da sorun çıkarmayacak bir MicroUSB önerir misiniz? (2 tane almayı düşünüyorum belki birini orijinal alırım ama powerbank için de alacağım yani biri kısa kablo biri uzun kablo olacak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonun kırılan bölgesini kesip atıp, geri kalan kısmı USB uca lehimleyip kullanabilirsin.
Bu işlerle alakan yoksa, USB kafasının kabloya giden kısmını basamak şeklinde seçme. Örneklersek: 1 ve 2 nolu ürünün zarar görmesi daha uzun sürer diğerlerinden.

Kablonun kırılan bölgesini kesip atıp, geri kalan kısmı USB uca lehimleyip kullanabilirsin.
Bu işlerle alakan yoksa, USB kafasının kabloya giden kısmını basamak şeklinde seçme. Örneklersek: 1 ve 2 nolu ürünün zarar görmesi daha uzun sürer diğerlerinden.
Onu bende düşündüm de alet edavat yok. Hadi diyelim olsa bile kablo zaten 25 cm (katlanınca tam yetiyor) kesince yetmez diye düşündüm. Bende de 3-4 numaralı ürünler var alırken dikkat etmemiştim şimdi o yüzden danışıyorum, teşekkürler.

Anladım.Kısa boylu ürünler kullanıyorsan erişte kablo da alabilirsin. Şeklen bu şekilde:US $2.29 |Baseus Flat Micro USB Cable Fast Charging Data Cable For Samsung A8 A7 2018 Android Mobile Phone Charger Cord Microusb Cable-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
Vergi öncesi her ikisinden de yedek almıştım, ikisi de iyi aslında ama artık Çin'den alınmaz, TR'de de satılıyor bazı ürünler, her iki markanın da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı