USB kablolarıyla Ethernet konektörü yapılabilir mi?

mazgirtli62

Picopat
Daha fazla  
Ethernet Kablosu CAT6 - 2 Metre Satın Al | Robotistan Mikro USB Güç Aktarım Kablosu Satın Al | Robotistan
Merhaba laptopumda Ethernet konnektörü yok, bu iki ürünün birinin Ethernet öbürünün mini USB konnektörünü kesip kabloları birbirine lehimleyip ik tane Panel Tipi Ethernet Uzatma Kablosu Satın Al | Robotistan bunların erkek konnektörlerini söküp birbirine lehimleyip ekstra bir Ethernet kablosu alıp modem ile yaptığım modül arası bağlantı kursam USB soketinden Ethernet soketi yaratmis olur muyum?

USB-Ethernet dönüştürücüleri var ancak onların içinde Ethernet çipi var o yüzden Ethernet çalışıyor. Sizin yapmadınızla olur mu bilmem.

Dediğiniz ürünleri aradım fakat sadece Temu'da bulabildim Temu'dan alışveriş yaptım ama teknolojik olarak pek bir şey almadım o yüzden şüpheliyim eğer değerli vaktinizden bana ayırıp bu üründen bitanesi gönderirseniz çok mutlu olurum.

USB-Ethernet dönüştürücüleri var ancak onların içinde Ethernet çipi var o yüzden Ethernet çalışıyor. Sizin yapmadınızla olur mu bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…