T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 14 Mayıs 2021 #1 USB kasanın arkasına takılı olduğu için sinyalde sorun yaşıyorum ve bazen takılma oluyor. USB uzatma kablosu alsam kasanın önüne uzatıp taksam sorun çözülür mü? Kasanın ön USB portları bozuk.
USB kasanın arkasına takılı olduğu için sinyalde sorun yaşıyorum ve bazen takılma oluyor. USB uzatma kablosu alsam kasanın önüne uzatıp taksam sorun çözülür mü? Kasanın ön USB portları bozuk.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Kaç yıllık klavye kullanırsan değiştirme zamanı geldi ya da başka klavye dene. Artı 0 Eksi
KS KS T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 14 Mayıs 2021 #3 Nordnull dedi: Kaç yıllık klavye kullanırsan değiştirme zamanı geldi ya da başka klavye dene. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım. Logitech MK295 klavye ve fare seti olarak satılıyor. Artı 0 Eksi
Nordnull dedi: Kaç yıllık klavye kullanırsan değiştirme zamanı geldi ya da başka klavye dene. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım. Logitech MK295 klavye ve fare seti olarak satılıyor.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 Kablosuz sinyal de sorun çıkabilir. Artı 0 Eksi
KS KS T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 14 Mayıs 2021 #5 Nordnull dedi: Kablosuz sinyal de sorun çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam işte ben de diyorum ki kablosuz alıcı USB'yi kasanın arkasına takacağıma USB uzatma kablosu ile öne uzatıp önden taksam düzelir mi? Artı 0 Eksi
Nordnull dedi: Kablosuz sinyal de sorun çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam işte ben de diyorum ki kablosuz alıcı USB'yi kasanın arkasına takacağıma USB uzatma kablosu ile öne uzatıp önden taksam düzelir mi?
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #6 Uzatma kablosu ile sorun çözülür ya da kasayı açık konuma getir. Artı 0 Eksi
KS KS T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 14 Mayıs 2021 #7 Nordnull dedi: Uzatma kablosu ile sorun çözülür ya da kasayı açık konuma getir. Genişletmek için tıkla... Kasayı açık konuma getiremem maalesef. Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Nordnull dedi: Uzatma kablosu ile sorun çözülür ya da kasayı açık konuma getir. Genişletmek için tıkla... Kasayı açık konuma getiremem maalesef. Deneyeceğim.
Nordnull Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 238 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #8 tanakasuna dedi: Kasayı açık konuma getiremem maalesef. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kasanın etrafında eşyaları kaldır. Artı 0 Eksi
tanakasuna dedi: Kasayı açık konuma getiremem maalesef. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Kasanın etrafında eşyaları kaldır.