USB kulaklıkları televizyonda çalışır mı?

USB girişi var hocam ancak bilemiyorum uyumlu olur mübarek diye

USB girişi var ancak uyumlu olmama gibi bir sorun yaşayabilir miyim
Hocam usb girişi benim Samsung Smart Tv'mde de var Klavye,mouse,hdd vs. kullanılıyor ama kulaklığı takınca yalnızca ışıkları yanıyor.Yani her usb giriş olmaz tv'nizin usblerinin ses çıkışına uyumlu olması gerekir.Aslında harici hoparlor,soundbar kullanabiliyorum ama kulaklığa ses vermiyor maalesef.

Onu
Hocam usb girişi benim Samsung Smart Tv'mde de var Klavye,mouse,hdd vs. kullanılıyor ama kulaklığı takınca yalnızca ışıkları yanıyor.Yani her usb giriş olmaz tv'nizin usblerinin ses çıkışına uyumlu olması gerekir.Aslında harici hoparlor,soundbar kullanabiliyorum ama kulaklığa ses vermiyor maalesef.
Anladım hocam peki televizyonun USB kulaklık destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim

Konsolum olmadığı için deneme imkanım yok. İsterseniz dönüştürücü alıp öyle takın jak girişli tüm cihazlarda kullanabilirsiniz.
Nasıl 3.5mm to USB var mı

Onu.

Anladım hocam peki televizyonun USB kulaklık destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim?

Nasıl 3.5mm to USB var mı?

Evet var 1 arkadaşa sordum fakat eski kulaklıklar da çalışıyormuş 7.1 kulaklıklar çalışmıyor. Jak girişli kulaklık almaktan başka yol yokmuş gibi duruyor.

Evet var 1 arkadaşa sordum fakat eski kulaklıklar da çalışıyormuş 7.1 kulaklıklar çalışmıyor. Jak girişli kulaklık almaktan başka yol yokmuş gibi duruyor.
G435 önerir misin? Kafamda Barracuda X vardı ama sanırsam olmaz.

Pazar günü geçeceğim ama üstte arkadaş denemiş isterseniz ona göre düşünüp alın. Aceleniz yoksa beni de bekleyebilirsiniz ama zaman kaybı olabilir.
Hocam peki konsolda çalışır mı sizce? Yeni çıkan bir konsol. Series S.

Her ne kadar firma desteği yok dese de ekşi gibi forumlarda insanlar xbox da çalıştırabilmişler.

G435 önerir misin? Kafamda Barracuda X vardı ama sanırsam olmaz.

Hocam peki konsolda çalışır mı sizce? Yeni çıkan bir konsol. Series S.

Her ne kadar firma desteği yok dese de ekşi gibi forumlarda insanlar Xbox'da çalıştırabilmişler.

Kablosuz kulaklıktan bahsediyorsan bence çalışır. mesela benim kulaklığımın kutusunda Xbox uyumlu yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı