USB kullanmadan Windows 8 kurma videosu ne kadar doğru?

Makaleler
5
Merhaba, Youtube'ta gezerken şu videoya rastladım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB ve CD kullanmadan Windows 8 kurabildiğini iddia ediyor. Bu ne kadar güvenli? Aslında bundan yıllar önce Windows XP bilgisayarıma USB kullanmadan Windows 7 kurmayı basarmıstım ama iki gün sonra bilgisayar çökmüştü.

Harici bir aygıt ile kurmak daha sağlıklı olur. Ben de Win 10 Pro'yu Win 8.1'den yükselterek kurdum, USB'siz, CD'siz. Pişman da oldum. Performans açısından da düşüş yaşadım ara sıra mavi ekran hatası da alıyorum.

Çok da sağlıklı bir yöntem değil. Yükseltmenin bir değişik yöntemi diyebilirsiniz. Ben Install.wim dosyası ile dual boot işletim sistemi kuruyordum. Flash belleksiz.

Son düzenleme:
USB ile kurulum dedğimiz şey zahmetli bir şey değil. USB aygıtım yok derseniz de A101'de daimi olarak makul fiyatlara bulunuyor. Temiz kurulum her türlü daha sağlıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı