USB LED ışık bilgisayara zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Znet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 532

Znet

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 5-6 ay boyunca USB LED ışık kullandım ve geçenlerde Monster Notebook'umun paneli arızalandı ve servise vermek durumunda kaldım. Durup dururken panel arızalandığı için bu kullandığım LED ışıktan şüphelenmeye başladım ve buraya sormak istedim, sizce bir bağlantısı var mıdır panel bozulmasıyla? USB çıkışı 5 volt bu arada, satın aldığım ürünün özelliklerine baktım. Zaten bilgisayar kullanımı için tasarlamışlar.

Sanmam, kullandığın cihazdan öte panelin dayanıksızlığı bu.

Zaten Monster'ın düzgün bir panel kullandığını hiç sanmıyorum ama gerçek anlamda durup dururken panel bozulunca ve ciddi bir ücret ödeyince sorunu kendimde aramak adına kafamda soru işareti olan her şeyi değerlendiriyorum, başka aksamlara zarar verir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Monster'ın düzgün bir panel kullandığını hiç sanmıyorum ama gerçek anlamda durup dururken panel bozulunca ve ciddi bir ücret ödeyince sorunu kendimde aramak adına kafamda soru işareti olan her şeyi değerlendiriyorum, başka aksamlara zarar verir mi sizce?
Garantiniz bitmişmiydi neden ücret ödediniz?

Garantiniz bitmişmiydi neden ücret ödediniz?
Evet, bilgisayar yaklaşık 4 senelik. Fakat çok fazla bi kullanıma maruz kalmadı, her ne kadar oyun bilgisayarı olsa da neredeyse oyun oynanmadı, bazen 5-6 açılmadığı zamanlar bile oldu. Yani hiç yorulan, hor kullanılan, darbe alan bir bilgisayar değildi. 1 hafta önce falan yataktan kalkıp bilgisayarı açtığımda panel sıkıntısıyla uyandım, bu yüzden tedirgin kullanıyorum şu an. 4400 TL ücret ödemek durumunda kaldım.

Evet, bilgisayar yaklaşık 4 senelik. Fakat çok fazla bi kullanıma maruz kalmadı, her ne kadar oyun bilgisayarı olsa da neredeyse oyun oynanmadı, bazen 5-6 açılmadığı zamanlar bile oldu. Yani hiç yorulan, hor kullanılan, darbe alan bir bilgisayar değildi. 1 hafta önce falan yataktan kalkıp bilgisayarı açtığımda panel sıkıntısıyla uyandım, bu yüzden tedirgin kullanıyorum şu an. 4400 TL ücret ödemek durumunda kaldım.
geçmiş olsun hocam normal şartlarda usbnin kullanımı bir sorun yaratmaz, yaratmamalı ama monster bu çok güven olmuyor siz yinede dikkat edin..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı