USB Mikrofon A6V nasıldır?

B3TA

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F
Meslek
Grafik Tasarımcı
Ali Express'den bu mikrofonu satın aldım. Sanırım markası Fifine diye geçiyor, ürün özelliklerinde v.s hiçbir yerde göremedim. Nasıl mikrofon, kullanan var mı, ses kalitesi güzel mi? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Ali Express'den bu mikrofonu satın aldım. Sanırım markası Fifine diye geçiyor, ürün özelliklerinde v.s hiçbir yerde göremedim. Nasıl mikrofon, kullanan var mı, ses kalitesi güzel mi? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Yorumları iyi ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bütçeniz almadan önce ne kadardı bu arada ?

Yorumları iyi ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bütçeniz almadan önce ne kadardı bu arada ?
Normalde 1000TL'ye kulaklık alacaktım. Şuan da kullandığım kulaklık Sony Pulse PS5 3D kulaklığı. Sesi güzel ama mikrofon kalitesi kötüydü. Ben de 1000TL'ye bundan daha kötü mikrofonlu kulaklık almak yerine direk mikrofon almayı tercih ettim.

A6V mikrofon yazdığımda Fifine marka çıkıyor hep. Bu hangi marka peki

Normalde 1000TL'ye kulaklık alacaktım. Şuan da kullandığım kulaklık Sony Pulse PS5 3D kulaklığı. Sesi güzel ama mikrofon kalitesi kötüydü. Ben de 1000TL'ye bundan daha kötü mikrofonlu kulaklık almak yerine direk mikrofon almayı tercih ettim.
Bütçeyi biraz arttırıp bu mikrofonu almayı düşünür müsünüz ?
Razer Seiren Mini

Bütçeyi biraz arttırıp bu mikrofonu almayı düşünür müsünüz ?
Razer Seiren Mini
Ben bunu Fifine olarak satın almıştım, çoğu yerde de çok kaliteli mikrofon v.s yazıyor. Ama arkadaş "Fifine değil bu." dedi. Yani çoktan satın aldım bile.

1692089873219.png

Markası yok, çinliler yapmış yapacağını. Ama olsun deneyeceğiz bakalım, ürünün gelmesini bekliyorum. Ürün gelince satın almak isteyen arkadaşlar için konu açacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı