S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Rode NT USB mini kullanıyorum. Ses kartına baglamak icin bir giris bulamadım. Ne yapmam gerek? Bir SE USB mikrofonların kendi icerisinde ses kartı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Rode NT USB mini kullanıyorum. Ses kartına baglamak icin bir giris bulamadım. Ne yapmam gerek? Bir SE USB mikrofonların kendi icerisinde ses kartı var mı?
Shirazen Picopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 İnternet üzerinden dönüştürücü alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS S sjland Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 Shirazen dedi: İnternet üzerinden dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kalitede bir fark olusur mu? Artı 0 Eksi
Shirazen dedi: İnternet üzerinden dönüştürücü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kalitede bir fark olusur mu?
Shirazen Picopat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 sjland dedi: Kalitede bir fark olusur mu? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok açıkçası denenmeli. Artı 0 Eksi
sjland dedi: Kalitede bir fark olusur mu? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok açıkçası denenmeli.