Çözüldü USB mikrofonu telefona nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JustSyntex

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600
AMD RX 580 2048SP
8X4 3200 MHz GDDR4 Ram
Windows 10 OS
Çekmem gereken birkaç video var ve bunlarda ses önemli olduğundan mikrofonumu telefonuma bağlamak istiyorum. Mikrofonum USB girişli ve USB'den Type-C'ye dönüştürümde var, bağlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fossify voice recorder uygulamasını indirip ayarlardan mikrofonu değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Deneyin isterseniz.
Çoğu telefonun stock kayıt uygulamasında da var o özellik diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir.

Daha önce denedim ve olmadı diye hatırlıyorum o yüzden soruyorum.
Genel olarak kulaklıklarda da bağımsız mikrofonlarda da usb tip c üzerinden bağlantı desteği mevcuttur. Üstteki hocamın dediği gibi farklı kayıt uygulamalarıyla da deneyebilirsiniz.
Fossify voice recorder uygulamasını indirip ayarlardan mikrofonu değiştirebiliyorsun diye biliyorum. Deneyin isterseniz.
Çoğu telefonun stock kayıt uygulamasında da var o özellik diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir.

Daha önce denedim ve olmadı diye hatırlıyorum o yüzden soruyorum.
Genel olarak kulaklıklarda da bağımsız mikrofonlarda da usb tip c üzerinden bağlantı desteği mevcuttur. Üstteki hocamın dediği gibi farklı kayıt uygulamalarıyla da deneyebilirsiniz.

Çözüm

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı