USB Mouse'u bilgisayarım okumuyor

sLm BeN FiEsTa

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar. Hepinize hayırlı geceler 2 veyahut 3 gün önce bilgisayarımın başında CS 1.6 oynuyordum ardından Mouse'm birden hareketi kesti. İlk başta sensörü bozuldu sandım. Sonra başka PC'de denedim. Çok iyi çalışıyordu. Başka bir mouse aldım. Bilgisayara bağladım. "USB aygıtı tanınmadı" hatası aldım. Kendi mouse'mu taktığım zamanda aynı hatayı aldım. Aygıt yöneticisine girdim. Bağlı aygıtları kontrol ettim iki Mouse'da unknown device olarak geçiyor.
Şunları uyguladım:
-USB girişlerini kontrol ettim.
-Farklı USB cihazlar bağladım. (USB bellek, USB klavye sadece mouseları okumuyor)
-Format attım.
-Mouse'u duvara çarptım (ne olur ne olmaz denedim :D)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aygıt yöneticisi > Evrensel seri yolu denetleyici > Sağ tık (hepsine tek tek yapabilirsiniz) > Sürücüleri güncelle > Alttaki seçenek > Alttaki seçenek > İleri

Şeklinde düzeltiyordum ben aynı hata bendede var idi okuyarak ve dikkatli bir şekilde deneyiniz ama garanti veremiyorum.

Aygıt yöneticisi > Evrensel seri yolu denetleyici > Sağ tık (hepsine tek tek yapabilirsiniz) > Sürücüleri güncelle > Alttaki seçenek > Alttaki seçenek > İleri

Şeklinde düzeltiyordum ben aynı hata bendede var idi okuyarak ve dikkatli bir şekilde deneyiniz ama garanti veremiyorum.
Cihaz direk unknown device olarak geçiyor. Sürücü güncellemede model olarakta unknown device çıkıyor. Yinede oneriniz için teşekkür ederim.
Anakart modeliniz nedir yaza bilirmisiniz ?
FOXCONN G41MXE G41 / LGA775 DDR3-1333 Anakart olarak geçiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı