Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.011 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #11 D4NG3R0U5 dedi: Diskler dışında hiçbir yerde görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... Diskler'de bölüm oluşturma yeri olması lazım, yok mu?
D4NG3R0U5 dedi: Diskler dışında hiçbir yerde görünmüyor ki. Genişletmek için tıkla... Diskler'de bölüm oluşturma yeri olması lazım, yok mu?
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 6 Mart 2022 #12 aliaksandr dedi: Formatter Silicon Power programı ile bozulan birçok USB belleği tamir ettim. Genişletmek için tıkla... Cevabını arkadaşa yazın isterseniz halletsin
aliaksandr dedi: Formatter Silicon Power programı ile bozulan birçok USB belleği tamir ettim. Genişletmek için tıkla... Cevabını arkadaşa yazın isterseniz halletsin
D4NG3R0U5 Picopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 6 Mart 2022 #13 aliaksandr dedi: Formatter Silicon Power programı ile bozulan birçok USB belleği tamir ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben de şu yöntemi denedim en son. Crownguard dedi: Diskler'de bölüm oluşturma yeri olması lazım, yok mu? Genişletmek için tıkla... yok.
aliaksandr dedi: Formatter Silicon Power programı ile bozulan birçok USB belleği tamir ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben de şu yöntemi denedim en son. Crownguard dedi: Diskler'de bölüm oluşturma yeri olması lazım, yok mu? Genişletmek için tıkla... yok.