USB olmadan Dual Boot yapma

Arkada Slimjet'ten dizi izliyorken 1.5 GB yiyordu. Dual boot yapmamın sebebi zaten oyun oynamıyorken Windows'ta fazla RAM yemek istemiyordum fakat yine aynı sonucu aldım.
Windows'tan fazla değil ki 1.5GB. Linux Mint XFCE veya Manjaro XFCE kullanabilirsiniz. Lubuntu 18.04.4'e de inebilirsiniz ama görsellik kötü olur.

Windows'tan fazla değil ki 1.5GB. Linux Mint XFCE veya Manjaro XFCE kullanabilirsiniz. Lubuntu 18.04.4'e de inebilirsiniz ama görsellik kötü olur.
1596989259959.png

Pek bir fark yok gibi.

Bu gün flash belleğim bozuldu ve ne kadar uğraştıysam da düzeltemedim. USB olmadan Dual Boot yapmamın bir yolu var mı? Ek olarak hafif bir dağıtım söylerseniz sevinirim. Linux Mint Cinnamon kullanıyordum fakat fazla RAM yiyordu.
Unebootin ile yapabiliyorduk zannedersem.

Hafif dağıtım olarak sistemden sisteme değişse de, ubuntu tabanlı sistemler benim bilgisayarımda düzgün çalışmıyordu, Minimal Ubuntu kurup deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı