USB olmadan format atarken "there are no fixed disks to show" hatası

MistyXD

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben USB kullanmadan format atmaya çalışıyorum, yeni birim oluşturdum 8 GB'lık onun içinde ISO'yu çıkardım ancak başlangıç onarma kısmında komut istemine gelip e: Yazıp sources\setup.exe yazıp çalıştırmam gerek ama "there are no fixed disks to show" hatası alıyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla bilgisayarın diskini bölüp böldüğünüz Partition ile format atmaya çalışıyorsunuz. Kısa cevap yapamazsınız. Ekstra bir USB bellek lazım.
Format USB'si hazırlamanın en iyi yolu şu an Ventoy kurmak gibi görünüyor. Hem USB'yi istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz hem de format USB'si olarak kullanabiliyorsunuz. Merak ediyorsanız Ventoy ile ilgili bir videom var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladığım kadarıyla bilgisayarın diskini bölüp böldüğünüz Partition ile format atmaya çalışıyorsunuz. Kısa cevap yapamazsınız.

Hayır yapabilirsiniz.

Merhaba ben USB kullanmadan format atmaya çalışıyorum, yeni birim oluşturdum 8 GB'lık onun içinde ISO'yu çıkardım ancak başlangıç onarma kısmında komut istemine gelip e: Yazıp sources\setup.exe yazıp çalıştırmam gerek ama "there are no fixed disks to show" hatası alıyorum, yardımcı olur musunuz?

E: Yazıp enterladıktan sonra dir yazıp tekrar enterlayın.

1687246040570.png

Eğer bu şekildeyse setup yazıp enterlayarak kuruluma geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı