Biraz uzun bir yöntem ama işe yarayacaktır. Sanal makine indir. Windows ISO dosyanı Microsoft'un sitesinden indir. Windows kuracağın diski sanal makineye bağla. Windows ISO dosyanı da bağla. Sanal makineyi çalıştır. Windows kurulumunu bağladığın diske yap. Kurulum bitip sistem yeniden başlatılacağı zaman sistemi kapat. Ve sistemini Windows'u kurduğun disk üzerinden başlat.
O yüzden yeniden başlatma sırasında sanal makineyi kapatmasını söyledim. Windows dosyaları diske kurulduktan sonra sistemini o diskten çalıştırırsa sorun olmayacağını düşünüyorum.Hocam bu yöntem sorun çıkarabilir sanal makineye kurduğumuzda driverlari farklı olur çalışmama ihtimali var.
Sanal makine sürücüleri farklı dolayısıyla problem çıkar.Biraz uzun bir yöntem ama işe yarayacaktır. Sanal makine indir. Windows ISO dosyanı Microsoft'un sitesinden indir. Windows kuracağın diski sanal makineye bağla. Windows ISO dosyanı da bağla. Sanal makineyi çalıştır. Windows kurulumunu bağladığın diske yap. Kurulum bitip sistem yeniden başlatılacağı zaman sistemi kapat. Ve sistemini Windows'u kurduğun disk üzerinden başlat.
Sebebini açıklamıştım yukarıda.Sanal makine sürücüleri farklı dolayısıyla problem çıkar.
Sebebini açıklamıştım yukarıda.
Driver kursa bile Windows yeni bir donanım algıladığı zaman sistemi ona göre uyarlıyor. Zaten normalde İntel'den AMD bir sisteme geçersen ve diski formatlamazsan Windows başlangıçta donanım değişikliğinden ötürü sistemi ayarlıyor ve bunu da bildiriyor. Sistem bu şekilde açılacaktır. Öyle abartı sorun yaratacak bir yol değil. Elimizde USB yok. En ideal yolu önerdim.Sistem kurulum aşamasında da bazı driverları yükler. Dolayısıyla problemli bir yol.
Sistem kurulum aşamasında da bazı driverları yükler. Dolayısıyla problemli bir yol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.