USB-OTG ile format nasıl atılır?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.856
Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar. Bilgisayarım 2 gündür işletim sisteminden yoksun. USB-OTG ile telefonum sayesinde nasıl bilgisayarıma format atabilirim dostlar?

Telefona imajı indirip sonra usb ye yazdırıp yapabilirsin ama çok zahmetli olur.
Böyle birşey mümkün olmayabilir.

Android'e Rufus nasıl kuracaksın? Rufus Android için değil ki.

Tamam da hocam ben zaten onun için açtım bu konuyu. İlk defa telefon aracılığıyla format atıcam ve sizden bilgi almam lazım. Rufus harici bootlamayı bilmiyorum çünkü. Kısaca kademeli olarak ne yapmam gerektiğini söylemeniz yeterli.

ISO 2 USB Hocam telefonuna bu programı indir OTG-USB'ni tak, 1.Adım'dan USB'yi seç, 2.Adım'dan ISO dosyasını seç, Start ver başka yapman gereken bir şey yok. Delete old files isteğe kalmış.

ISO 2 USB Hocam telefonuna bu programı indir OTG-USB'ni tak, 1.Adım'dan USB'yi seç, 2.Adım'dan ISO dosyasını seç, Start ver başka yapman gereken bir şey yok. Delete old files isteğe kalmış.
Telefon aracılığıyla bu kasar basit miymiş ya bilgisayara format atmak. Çok teşekkür ederim dostum. Son olarak telefon root etmek şart mıdır?

Telefon aracılığıyla bu kasar basit miymiş ya bilgisayara format atmak. Çok teşekkür ederim dostum. Son olarak telefon root etmek şart mıdır?
Bu uygulama sadece USB'i format için hazırlar. Windows kurulumunu hazırlar yani. Geri kalanı USB'i PC'e takıp kurulum yapmak. Ve hayır, root gerektirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…