Windows XP USB ile nasıl format atılır?

mamibey

Hectopat
Arkadaslar bir tannidigimin bilgisiayari var bayağı eski, adam 70 Yasin'da bana getirdi rica etti duzeltebilir misin diye bende tamam bir bakayim dedim. Bilgisayari acinca XP logosu dolup yeniden basliyor, guvenli mood da falan acilmiyor, tek care format atmak. Bende de XP format CD'si yok acaba USB'den format atabilir miyim? Atilabilirse nasil, yardimci olursaniz sevinirim.

Hocam o bölüm XP'de sıkıntı yapabiliyor. USB format bölümü doğru olmazsa okumuyor.

Hocam eski bir PC. Denemekte fayda var. Olmaz ise başka yollar bulmaya çalışırız. En son 14 yıl önce falan XP kurdum. Olmazsa sizin dediğiniz programı deneyebilir. Arkadaşımızın problemi giderilsin yeter.

Hocam eski bir PC. Denemekte fayda var. Olmaz ise başka yollar bulmaya çalışırız. En son 14 yıl önce falan XP kurdum. Olmazsa sizin dediğiniz programı deneyebilir. Arkadaşımızın problemi giderilsin yeter.

Eyvallah sağ olun, umarim CD gerekmeden ya da donanimsal bir sorunu olmadan sorunsuz sekilde kurabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı