Selamlar. Bilgisayarım 2 gündür işletim sisteminden yoksun. USB-OTG ile telefonum sayesinde nasıl bilgisayarıma format atabilirim dostlar?
Mümkün, Google Play Store'ye iso to usb yazarsan birçok program var. Deneyerek beğendiğin ile usb'ye yazdır ve kur.Telefona imajı indirip sonra usb ye yazdırıp yapabilirsin ama çok zahmetli olur.
Böyle birşey mümkün olmayabilir.
Mümkün, Google Play Store'ye iso to usb yazarsan birçok program var. Deneyerek beğendiğin ile usb'ye yazdır ve kur.
Rufus uygulaması UEFI falan olmuyor mu hocam?
Android'e Rufus nasıl kuracaksın? Rufus Android için değil ki.
ISO 2 USB Hocam telefonuna bu programı indir OTG-USB'ni tak, 1.Adım'dan USB'yi seç, 2.Adım'dan ISO dosyasını seç, Start ver başka yapman gereken bir şey yok. Delete old files isteğe kalmış.Tamam da hocam ben zaten onun için açtım bu konuyu. İlk defa telefon aracılığıyla format atıcam ve sizden bilgi almam lazım. Rufus harici bootlamayı bilmiyorum çünkü. Kısaca kademeli olarak ne yapmam gerektiğini söylemeniz yeterli.
Telefon aracılığıyla bu kasar basit miymiş ya bilgisayara format atmak. Çok teşekkür ederim dostum. Son olarak telefon root etmek şart mıdır?ISO 2 USB Hocam telefonuna bu programı indir OTG-USB'ni tak, 1.Adım'dan USB'yi seç, 2.Adım'dan ISO dosyasını seç, Start ver başka yapman gereken bir şey yok. Delete old files isteğe kalmış.![]()
Bu uygulama sadece USB'i format için hazırlar. Windows kurulumunu hazırlar yani. Geri kalanı USB'i PC'e takıp kurulum yapmak. Ve hayır, root gerektirmez.Telefon aracılığıyla bu kasar basit miymiş ya bilgisayara format atmak. Çok teşekkür ederim dostum. Son olarak telefon root etmek şart mıdır?
Hayır. Programın ismi zaten [NO ROOT].Telefon aracılığıyla bu kasar basit miymiş ya bilgisayara format atmak. Çok teşekkür ederim dostum. Son olarak telefon root etmek şart mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.