USB Portlu Klavye Önerisi

zaza_yk

Kilopat
Makaleler
1
Alienware GTX1070'lik dizüstümde 2 tane USB girişi var. Mantıklı olarak üzerine USB girişi olan klavye almak istiyorum. Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir ? Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ?
Csgo dışında oyun oynamıyorum. Oynarsamda GTA olabilir. İlla mekanik olsun veya tuşlarından alev çıksın tarzında takıntım yok. Kısayol tuşları bol olan kullanışı güzel üstünde usb portu olan bir klavye düşünüyorum. Fiyat aralığı 350Tl ve altı.

Yok hacım yok sen olayı anlamamışsın. Sırf yorum yapmak için yazmışsın. Üzerinde USB port olması demek ne demek bilmiyorsun en basitinden. Ekstradan fonksiyon tuşlarının olması ne demek onu hiç mi hiç anlamamışsın.

Klavyeyi nasıl takacaksın ? USB portu ile değil mi ? İlk cümlede bilgisayarımın iki tane USB çıkışı var dedin. Bilgisayarının sahip olduğu iki tane USB portu ile klavyenin üzerinde USB portunun olması ne alaka ? Ayrıca G710+ modelinde fonksiyon tuşları bulunuyor. Bence siz yorum yazmak için yorum yazmışsınız.

Güzel kardeşim Klavyenin üzerine usb port olması demek ne demek. Klavyenin üstünde ekstradan usb flash bellek takma yeri olması demek. Sen Wireless klavye yerine sıradan bir mekanik kablolu klavye önerdin bana.

Ben Wireless li klavye istemiyorum ki. Kablolu klavye istiyorum. Klavyenin üstünde USB port olması için kablolu olması gerekir. Sen hala anlamadın benim ne istediğimi. Ondan diyorum ya soruyu anlamadan cevap vermek için cevap veriyorsun. Bak şekil A da USB portlu Klavye .

rk9100-usb-ports.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı